Nije im lako

Alina i Lejla zvijezde 'Tuđeg života': 'Među nama ima previše problema'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njihovi su likovi toliko realistični da glumicu Lejlu Tanlar koja tumači Džansu zaustavljaju na ulici i tješe, dok Alini Boz koja tumači Hazal prijete da će je očerupati.

Na malim ekranima ljute ste neprijateljice. A kako se slažete na setu?

Pogledaj i ovo showbuzz Tek joj je 17 SLAVA I NOVAC NISU JE UPLAŠILI - mlada zvijezda i dalje koristi javni prijevoz

Alina: 'Što vi mislite? Naravno da se ne slažemo. Među nama ima previše problema'.

Zaista? Kakvih?

Lejla: 'Kako ste brzo povjerovali! Naravno da se dobro slažemo'.

Znate li se otprije?

Lejla: 'Ne. Zapravo, živimo na suprotnim krajevima Istanbula. Jedna je na Bejlikduzu, a druga u Zekerijakoju. Vjerojatno se nikada ne bismo srele da nije serije Tuđi život'.

Svi govore o vama. Što se u vašem životu promijenilo?

Lejla: 'Na ulici se ljudi ponašaju kao da doista vide Džansu. Grle me i tješe riječima: Reci Hazal da ćemo je očerupati'.

Alina: 'A moga oca zaustavljaju i pitaju ga je li istina da mu je kći toliko agresivna. Ja se dosada nisam susrela s lošim reakcijama. Samo me katkad na društvenim mrežama kritiziraju kao da sam doista Hazal'.

Jeste li pomišljale da ćete postati toliki fenomen kada ste započinjale sa snimanjem serije?

Alina: 'Prije nego što smo počeli snimati, Erkan Petekkaja je govorio da nismo ni svjesne u što ulazimo. Nismo mu vjerovale'.

Ima mnogo mladih talenata čiji se život stubokom promijenio. Najednom su postali zvijezde, a onda samo iščeznuli. Jeste li spremne na sve što bi vas moglo zadesiti?

Alina: 'Vjerujem sebi i ne mislim da će mi se nešto loše dogoditi. Recimo, prije uloge Hazal zaigrala sam u jednom sitcomu i nije mi se zavuklo pod kožu. Očito me komedija ne zanima. Kada je čovjek mlad, može svašta isprobavati dok ne pronađe sebe'.

Zamislite da vam se u stvarnom životu dogodila priča koja se odvija u seriji. Što biste učinile da nakon dugo godina saznate da su vas roditelji zamijenili u rodilištu i da ste dijete neke druge obitelji koja dolazi iz posve drukčije kulturne sredine?

Lejla: 'Ja ne bih tražila biološke roditelje, nego bih ostala živjeti s obitelji koja me odgojila. Čak bih se usudila ne upoznati se s njima zbog bojazni da će to uvesti preveliki metež u moj život'.
Alina: 'Isto mislim. Za mene je prava majka ona koja te odgoji'.

A da potom saznate kako su vaši biološki roditelji jako bogati i da žive u raskošnom ljetnikovcu kao što je slučaj u seriji…

Alina: 'Čarolija ljetnikovca i bogatstvo nije nešto što me može oboriti s nogu. Privlačniji mi je život u studio-apartmanu nego u raskošnom ljetnikovcu'.

 

A photo posted by Leyla Tanlar (@leylatanlaar) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene