Godine 2001. nije bilo dečka koji nije maštao o Angelini Jolie tj. arheologici Lari Croft - može li ona biti dostojna zamjena?


Švedska glumica, oskarovka Alicia Vikander naslijedit će Angelinu Jolie u ulozi pustolovke i arheologije Lare Croft u novom nastavku 'Tomb Raidera', objavio je LA Times.

Vezani članci Jennifer Aniston, Brad Pitt Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo" Lara Croft (Foto: Instagram) Mamila je uzdahe oblinama i okrutnošću: Kultnu Laru Croft utjelovile su dvije poznate dame, koja vam je draža?

Bit će to film o mladoj Lari Croft, u vrijeme kada se upušta u svoju prvu pustolovinu, dodaje list. Film će režirati Norvežanin Roar Uthaug. Film će zajednički producirati MGM i Warner, ali druge pojedinosti nisu objavljene.

Angelina Jolie glumila je Laru Croft u dva dosad jedina snimljena filma o toj junakinji. Godine 2001. snimljen je "Lara Croft: Tomb Raider", a 2003. "Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života".

Nijedan film nije oduševio kritičare, ali je Jolie dobila pohvale za svoju ulogu. 27-godišnja Alicia Vikander ove je godine osvojila Oscara za sporednu ulogu u "Dankinji".

(Hina)