Teška situacija

Najgori trenutak za ovu objavu – ne može više skrivati!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bobby Brown nalazi se u teškoj situaciji – kći u bolnici, a žena trudna.

Bobby Brown nalazi se u teškoj životnoj situaciji. Njegova kći Bobbi Kristina u bolnici se bori za život nakon što su je pronašli u kadi potopljenu pod vodom te se trenutno nalazi u induciranoj komi zbog otekline na mozgu.

Pogledaj i ovo Whitney Houston i Bobby Brown (Foto: Getty Images) Tragedija za tragedijom Još jedan težak udarac: Nakon tragične smrti Whitney Houston i njihove kćeri, ostao je i bez sina koji je imao samo 28 godina

Otkrivena njihova tajna - živjeli u laži svo ovo vrijeme?!

S druge strane, Bobbyjeva supruga Alicia Etheredge javnosti je objavila da je već četiri mjeseca trudna te više ne može skrivati trudnički trbuščić, piše TMZ.

Budući da je cijela obitelj u bolnici uz Bobbi, mediji su počeli šuškati o veličini njezinog trbuha pa se odlučila požuriti s objavom usprkos teškoj situaciji u kojoj se nalazi njezin suprug.

Američki pjevač Bobbi Brown oženio se 2012. na Havajima, četiri mjeseca poslije smrti njegove bivše supruge, pjevačice Whitney Houston. Bobbi i Alicia imaju sina, a zaručili su se 2010., tri godine nakon što se Brown razveo od Whitney Houston. Houston i Brown bili su u braku 15 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene