Alain Delon doživio je moždani udar i oporavlja se u jednoj švicarskoj klinici.

Galerija


Legendarni francuski glumac Alain Delon prije nekoliko je tjedana doživio moždani udar, od čijih se posljedica trenutno oporavlja u jednoj švicarskoj klinici. Vijest je medijama tijekom ovog tjedan potvrdio glumčev sin Anthony Delon.

Vezani članci Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Cetinski se oglasio nakon što mu je supruga završila u bolnici: "Ona je stabilno, hvala na molitvama" Dubravka i Tony Cetinski (Foto: Instagram) Supruga Tonyja Cetinskog završila u bolnici: "Hvala Tony što si mi spasio život. Sada smo 1:1"

On je AFP-u izjavio kako su ga liječnici obavijestili da su vitalne funkcije njegovog 83-godišnjeg oca savršene te da mu je stanje stabilno.

"Bio je podvrgnut operaciji u pariškoj bolnici Pitié-Salpêtrière gdje je proveo tri tjedna na intenzivnoj njezi. Cijela obitelj se izmjenjivala u posjetama, moj brat, sestra i majka Nathalie. Vitalne funkcije su mu savršene i stanje stabilno. Premješten je u švicarsku kliniku gdje odmara na miru. Sestra se trenutno tamo nalazi i pažljivo motri njegovo stanje i oporavak te danas o promjenama informira na dnevnoj bazi" rekao je Anthony.

Sredinom lipnja ove godine Alain je primljen u američku bolnicu u Neuillyju zbog vrtoglavice i slabije glavobolje. Mjesec dana ranije primio je počasnu nagradu Palme d'Or d'honneur, koju mu je uručila kći Anouchka na 72. Filmskom festivalu u Cannesu.

Francuski glumački veteran jedna je od ikona europske filmske industrije, što je postao nakon što je snimio više od 80 filmova. Radio je s najuspješnijim filmotvorcima poput Michelangela Antonionija, Luchina Viscontija, Jeana-Pierrea Melvillea and Jeana-Luca Godarda.

Još jedna glumica koja voli mlađe: 37-godišnja ljepotica pažnju plijenila u društvu novog dečka