Alia Shawkat, koju se povezivalo s Bradom Pittom, snimljena je na benzinskoj crpki u Los Angelesu, gdje je privlačila pažnju u kratkim hlačicama.

Galerija


Gumica Alia Shawkat (31) najpoznatija je po ulozi Maeby Funke u humorističnoj seriji "Prikraćeni", a javnosti je postala posebno zanimljiva nakon što ju se počelo povezivati s jednim od najzgodnijih frajera u Hollywoodu, Bradom Pittom (57).

Vezani članci Brad Pitt Kamere na Oscarima ulovile Brada Pitta u trenutku slabosti, a zbog ove snimke ženama je postao još draži Brad Pitt - 5 Čini se da godine Bradu Pittu ne mogu ništa, mnogi se pitaju kako je moguće da tako dobro izgleda i poslije toliko vremena

Njih dvoje upoznali su se 2019. godine preko zajedničkih prijatelja, a od tada su nekoliko puta uhvaćeni kako zajedno odlaze s holivudskih zabava, šetaju se i obilaze kulturne događaje.

U stranim medijima tada se pisalo kako su ih povezali zajednički interesi te su nakon nekog vremena shvatili da ne mogu biti samo prijatelji, a javnost se čudila tome što ona izgleda posve drugačije od njegovih bivših, među kojima se svakako najviše ističu Angelina Jolie, s kojom trenutačno vodi mukotrpnu brakorazvodnu parnicu, i Jennifer Aniston, koju je ostavio zbog svoje uskoro bivše supruge.

No glasine je u ljeto 2020. godine utišala Shawkat, koja je za časopis Vulture potvrdila kako su ona i Brad samo dobri prijatelji.

"Sve mi je ovo previše. Imam osjećaj kao da sam gola na školskom hodniku te da svi gledaju u mene", navela je tada glumica razlog zbog kojeg je odlučila progovoriti o odnosu s Pittom.

"Brad smatra da je Alia jedna od najljepših ljudi na svijetu, no doživljava je kao sestru i jednu od najvažnijih osoba u svom životu", kazao je tada i izvor blizak Shawkat za MEAWW Entertainment.

Alia i Brad žive 10 minuta udaljeni jedno od drugog i često se posjećuju, a ona je za vikend snimljena u blizini njihova susjedstva u Los Angelesu dok je na benzinskoj crpki kupovala led, gdje je plijenila pozornost u kratkim hlačicama.

Brada nije bilo na vidiku, a u prilog tvrdnjama da su samo prijatelji idu i fotke koje je početkom veljače objavio Daily Mail i na kojima Shawkat strastveno ljubi drugog, misterioznog muškarca.

Tragična sudbina koja para srce: Preminula je u 25. godini, a njezino beživotno tijelo pronašao je suprug

Bez ijedne afere i skandala, a onda šok! Neodoljivi šarmer potvrdio vezu s 15 godina mlađom djevojkom