Taje da su gay?

Will Smith i njegova supruga skrivaju veliku tajnu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Alexis Arquettev napala je slavnog glumca Willa Smitha i njegovu suprugu Jadu te ih optužila da su gay!

Alexia Arquette, članica poznate glumačke obitelji i aktivistica prava LGB osoba, putem svog Facebook profila odlučila je progovoriti o problemu Oscara, no iz sasvim druge perspektive.

Pogledaj i ovo Will Smith, Jada Pinkett Smith ''jednostavno smo...'' Jada Pinkett Smith šokirala je javnost nevjerojatnim priznanjem o odnosu nje i Willa: ''Koja lažljivica, samo ga želi osramotiti''

Nju je naime zasmetalo što je supruga slavnog glumca Willa Smitha, Jada Pinkett Smith, odlučila bojkotirati dodjelu nagrada Oscar, jer za njih nije nominiran nijedan Afroamerikanac.

 

'Kada Jada prizna da je gay i kad Will prizna da mu je prvi brak završio kad ga je supruga uhvatila kako se seksa sa svojim 'sponzorom', slavnim menadžerom Bennyjem Medinom, ja ću ih poslušati', poručila je Alexis i hrabro izjavila da je glumac Smith svojoj prvoj supruzi Sheree Zampino platio pozamašnu svotu da šuti o svemu.

"Na setu filma 'Six Degrees of Separation' napravio je dramu jer je u scenariju pisalo da mora poljubiti glumca Anthonyja Rappa. Na kraju je nagovorio redatelja da mu snimaju samo zatiljak pa se poljubac zapravo nije ni vidio', dodala je Alexis.

'Homoseksualci imaju neprijatelje, oni se skrivaju u ormarima. Priznanje je zdrava stvar. Ili si s nama ili si protiv nas. Moraš odlučiti. Danas', oštro je zaključila te objasnila da bi svi trebali 'izaći iz ormara' kako bi bili uzori LGBT mladeži koji razmišljaju o samoubojstvu zbog maltretiranja u školi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene