Alex Rodriguez ponekad se boji da će mu ponestati sreće u ljubavi i da će ga Jennifer Lopez ostaviti.

Galerija


Slavna pjevačica i glumica Jennifer Lopez i umirovljeni igrač bejzbola Alex Rodriguez u sretnoj su vezi posljednje dvije godine, na svim javnim događanjima pojavljuju se zajedno i često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Vezani članci Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Latino diva i njezin partner će na vjenčanje pozvati svoje bivše supružnike Meghan Markle, Princ Harry Kraljevski par bio na večeri s popularnom pjevačicom: "Pozvala ih je sebi doma"

No čini se kako unatoč tome, 43-godišnji Alex strepi kako će mu ponestati sreće u vezi s atraktivnom Jennifer..

Naime, u intervjuu za Good Morning Britain, Alex je rekao kako se boji da će ga Jennifer jednog dana nogirati i izbaciti iz stana.

U razgovoru mu je voditelj emisije Piers Morgan spomenuo kako je Jennifer predivna, pametna i vrlo zabavna te da ju je imao priliku upoznati.

"Savršena žena pokraj koje je lijepo buditi se ujutro. Pogledaš li ikada Jennifer pokraj sebe i pitaš li se kako je biti takav srećković?", upitao je Piers Alexa.

"Nadam se samo da se jednog dana neće probuditi i reći, ok, tvoje je vrijeme ovdje isteklo", nasmijao se Alex.

Jennifer i Alex žive zajedno u njenom njujorškom stanu, nakon što je Alex prodao vilu s četiri spavaće sobe i četiri kupaonice, u elitnom naselju na području zapadnog Hollywooda, čija se vrijednost procjenjuje na šest i pol milijuna dolara.

Slavni par u vezi je od 2016. godine, a nedavno su počela šuškanja i o zarukama.

Neobična priča Slaviše iz Požarevca: ''Proučavali su me i Japanci, ali ja sam takav rođen''

Nekad velika glazbena zvijezda osvrnula se na očajne komentare oko svog povratničkog nastupa

Seve se odvažila i objavila nikad viđeni djelić atmosfere s velike svadbene proslave