Alessandra Ambrosio svaki slobodni trenutak provodi sa svojim novim dečkom Richardom Leejem, a par su snimili i proteklog vikenda dok su uživali na plaži u Santa Monici.

Galerija


Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio svakim izlaskom iz kuće zadivi sve koji joj se nađu na putu, a da joj je život modna pista, dokazala je i ovoga puta na plaži s novim dečkom Richardom Leejem u Santa Monici.

Vezani članci Alessandra Ambrosio i Richard Lee Izgubila je glavu za novim dečkom, dijele strasti i poljupce gdje stignu i ne zanima ih što će drugi reći na to Iggy Azalea (Foto: Instagram) Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi!

40-godišnja ljepotica i novi odabranik njezina srca nisu se obazirali na znatiželjne poglede dok su se pipkali i ljubili na plaži, već su se potpuno prepustili uživanju na suncu. Alessandra je posebno privlačila pažnju u ružičastom jednodijelnom badiću zanimljiva izreza, za koji su se mnogi složili da više otkriva nego što skriva.

Inače, Ambrosio je dobila sina i kćer s bivšim zaručnikom, poduzetnikom Jamiejem Mazurom (40), s kojim je prekinula u ožujku 2018. Tri mjeseca kasnije započela je vezu s talijanskim biznismenom Nicolom Oddijem, a strani su mediji u ožujku ove godine pisali da je par prekinuo.

S Richardom Leejem vezu je započela prije nekoliko tjedana, a paparazzi vjerno prate svaki njihov korak.

Albina pozirala u zagrljaju zgodnog dečka pa joj se ubrzo javio eurovizijski stručnjak i poručio što misli o tome

Pobjednik Eurosonga u prijenosu uživo ušmrkavao nešto sa stola? On je objasnio što je radio kad ga je kamera snimila