Alessandra Ambrosio i u mirovini nakon karijere modela mami uzdahe u bikiniju gdje god se pojavi.

Galerija


U doba dok je bila jedna od Viktorijinih anđelica su joj plaćali da okolo šeće u minijaturnim bikinijima, a danas dok je u mirovini 38-godišnja Alessandra Ambrosio najbolje se osjeća upravo u odjeći za plažu.

Bivša brazilska manekenka obožava slobodno vrijeme provoditi na plaži gdje ju se može vrlo često vidjeti, a njezina seksepilna izdanja bilježe kamere paparazza koji ju i dan danas prate u stopu.

Tako su je na posljednjim snimljenim fotografijama uhvatili u Santa Monici u kratkim traper hlačama i gornjem dijelu bikinija koji je savršeno naglasio njezin dekolte. Ljepotica je uživala igrajući odbojku s prijateljima i pritom pokazala besprijekornu liniju.

U jednom od nedavnih intervjua izjavila je kako još uvijek vodi brigu o izgledu, unatoč tome što je u mirovini posljednje dvije godine, a naročito brine o njezi kože za koju joj je važno da bude uvijek hidratizirana i njegovana.

"Ja sam Brazilka i volim pokazivati svoju kožu i biti u bikinju. Bila sam anđelica Victoria's Secreta gotovo 20 godina i odradila sam 17 revija. Jedna od najvažnijih stvari u tome bila je briga o koži, da bude hidratizirana, sjajna i svjetlucava", objasnila je Alessandra.

Sudeći prema svemu te se rutine pridržavala i ona je itekako urodila plodom. Alessandra se, kao majka dvoje djece, 11-godišnje Anje Louise i 7-godišnjeg Noe, koje je dobila s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom, može pohvaliti da je zaista u životnoj formi.

Nakon prekida s Jamijem, Alessandra ljubi talijanskog modnog poduzetnika Nicolu Oddija s kojim je u vezi malo više od godinu dana i koji ju je uspio osvojiti u samo jednoj noći.

Vatrena 53-godišnja latina pokazala zbog čega ju desetljećima smatraju seks-simbolom