Prava igračica

Iz badića se ne skida cijelo ljeto i pokazuje isklesano tijelo, ali ovaj put pažnju svih privuklo je nešto drugo

Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Galerija

Alessandra Ambrosio je u rukavicama i bikiniju zaigrala odbojku na pijesku.

Umirovljena Victorijina anđelica koju nosi nadimak jedne od najljepših žena svijeta Alessandra Ambrosio ovo je ljeto gotovo cijelo provela u badiću na plaži, a svako njezino pojavljivanje nije prošlo nezamijećeno.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

No ovog puta osim njezina isklesanog tijela u centru pažnje su se našli i dodaci koje je nosila na sebi - velike "svemirske" naočale i rukavice s odrezanim prstima. Dio je to njezine opreme za odbojku na pijesku koju obožava igrati, no mnogi se pitaju kako se 39-godišnja ljepotica s tim detaljima osjeća ugodno i opušteno.

Alessandra se nedavno vratila s odmora na Maldivima na kojem su joj društvo pravili dečko Nicolo Oddi, 12-godišnja kćeri Anja Louise i 8-godišnji sin Noah Phoenix koje je dobila s bivšim zaručnikom Jamiem Mazurom s kojim je prekinula 2018. godine. Nedugo nakon toga u noćnom je izlasku upoznala talijanskog poduzetnika Nicolu s kojim je i danas u sretnoj vezi.

Koliko joj je bilo lijepo pokazala je na društvenim mrežama, a njezini su se obožavatelji divili svim objavljenim fotografijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Smell the sea, and feel the sky. Let your soul and spirit fly." 🌊☀ #blulagoon

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Rogoznica (FOTO: Laura Vrabec) Celebrity Boris Rogoznica kaže da se polako vraća u normalu: "Tablete su napokon počele djelovati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene