Tko bi im odolio?

Nakon dugo vremena uhvaćena je bez novog dečka, pa odmah s prijateljicama priredila golišavi spektakl na luksuznoj jati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio snimljena je u minijaturnom bikiniju dok se u društvu prijateljica dobro zabavljala na jahti u rodnom Brazilu.

Slavna brazilska manekenka Alessandra Ambrosio u posljednje se vrijeme ne odvaja od svog novog dečka Richarda Leeja, no paparazzi su ju uspjeli snimiti bez njega i to u trenutku kada se zabavljala u društvu prijateljica na luksuznoj jahti u Florianopolisu.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

40-godišnja Alessandra plesala i skakutala u minijaturnom bikiniju, okružena ljepoticama kojima bi malo tko odolio u golišavim izdanjima. Novu je godinu također dočekala u rodnoj zemlji s Richardom, a fotografi su par ulovili na jednoj od plaža gdje su pali i vrući poljupci.

Alessandra i Richard vezu su potvrdili u veljači prošle godine, nakon što su snimljeni u zajedničkom izlasku i od onda se rijeko odvajaju. Prije Richarda Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom dijeli kćer Anju i sina Noaha.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene