Alessandra Ambrosio snimljena je u Los Angelesu u vrućim hlačicama koje su otkrile njezine manekenske noge.

Galerija


Brazilska ljepotica i umirovljena anđelica Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio i u 40. godini plijeni poglede gdje god se pojavi.

Vezani članci Alessandra Ambrosio i Richard Lee Izgubila je glavu za novim dečkom, dijele strasti i poljupce gdje stignu i ne zanima ih što će drugi reći na to Alessandra Ambrosio - 1 U neobičnom kombinezonu pokazala malčice previše, a sin ju je umalo zasjenio s ljubimcem koji bi rijetko koga ostavio ravnodušnim

Paparazzi je stoga prate u stopu, a ne može im promaknuti ni pri kratkom izlasku iz kuće. Tako su je ovog tjedna uspjeli uhvatiti na parkingu ispred klinike za njegu kože u Los Angelesu, iako se pokušala sakriti ispod šilterice i zaštitne maske.

Slavnu ljepoticu odale su njezine beskrajno dugačke i vitke noge pred kojima bi se mogle posramiti i njezine upola mlađe kolegice. Pokazala ih je u vrućim hlačicama, a iako je sakrila struk i grudi ispod široke majice, ovo je bilo dovoljno da njezine fotke obiđu svijet.

Nakon uspješne manekenske karijere Alessandra najviše vremena provodi sa svojom obitelji, 12-godišnjom kćeri Anjom i osmogodišnjim sinom Noom, koje je dobila s bivšim partnerom Jamiejem Mazurom.

U svijetu mode ostala je zahvaljujući svojim dizajnerskim bikinijima koje najbolje sama reklamira.

Dizajniranjem se počela baviti nakon što se odlučila prestati baviti aktivnim manekenstvom i nositi revije za najpoznatije dizajnere koji su se uvijek otimali za nju. Liniju badića pokrenula je sa svojom sestrom, a u poduzetničkim se vodama prvi put okušala 2004. godine s kolekcijom koju je nazvala Alessandra Ambrosio by Sais. U mjesec dana na tržištu se prodalo čak deset tisuća kupaćih kostima jer ih je ona sama reklamirala.

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Mladi voditelj Nove TV postao je tata! S radijskom voditeljicom dobio je sina, a otkrili su i njegovo ime