PLESALA NA KARNEVALU

Jedna od najljepših manekenki svijeta jedva obuzdala grudi u blještavom grudnjaku od dijamanata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrossio je na Sambodromu, koji je izgrađen za karnevalske povorke, privlačila pažnju u prozirnom grudnjaku i kratkim hlačicama optočenim dijamantima.

Manekenka Alessandra Ambrosio (38) pohvalila se kako je uživala na najpoznatijem karnevalu na svijetu u Rio de Janeiru. Alessandra, koja je rođena u Brazilu, podijelila je fotografije na Instagramu i oduševila fanove blještavom, golišavom odjevnom kombinacijom.

Pogledaj i ovo showbuzz Anđelica vražjeg pogleda Karnevalski dekolte Alessandre Ambrosio!

“Eksplodiraj, srce, u najvećoj sreći“, napisala je jedna od najljepših i najpoznatijih manekenki na svijetu. Na Sambodromu, koji je izgrađen za karnevalske povorke, Ambrosio je privlačila pažnju u prozirnom grudnjaku i kratkim hlačicama optočenima dijamantima.

“Predivna si“, “Ti si ikona“, “Savršenstvo“, “Još uvijek najljepša žena na svijetu“, “Tvoje je tijelo zemlja čuda“, “Božice“, komentirali su fanovi Alessandrinu odjevnu kombinaciju. Manekenka je pozirala i sa svojim sunarodnjakinjama, brazilskom televizijskom voditeljicom Sabrinom Sato i glumicom Isis Valverde, koje su bile slično obučene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IT’S CARNAVAL 🎉🎭💥🎊💃🏼 📸 @stewartshining

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Inače, Ambrosio se počela baviti manekenstvom s 15 godina nakon što je sudjelovala u brazilskom natjecanju Elite Model Look. Bila je u mraku s osnivačem brenda traperica Re/Done Jamiejem Mazurom (38) od 2005. do 2018. Bivši supružnici imaju kćer Anju (11) i sina Nou (8).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene