Može joj biti

Umorila se od nošenja donjeg rublja, pa sada ležerno šeće u izdanjima bez grudnjaka i lovi poglede

Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Galerija

Alessandra Ambrosio prošetala u kombinaciji bez grudnjaka zahvaljujući kojoj se našla na meti paparazza, ali pogleda prolaznika koji su se ljepili za nju.

Umirovljena anđelica Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio kao da se tijekom uspješne karijere umorila od nošenja donjeg rublja pa su joj sada najdraže kombinacije bez njega koje nam često pokazuje u ležernim šetnjama sunčanim Los Angelesom.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

39-godišnja bivša manekenka tako je uhvaćena u totalno opuštenom izdanju, hlačama na vezanje visokog struka i kratkog rezanog topića ispod kojeg nije nosila grudnjak. Alessandra se nije obazira na poglede prolaznika ni kamere paparazza već je samouvjereno prošetala sa zaštitnom maskom na licu i sokom po kojeg je svratila u svoj omiljeni kafić.

Šetnje i boravak na plaži su joj jedna od omiljenih aktivnosti nakon karantene zbog koronavirusa koju je provela s dečkom i talijanskim poduzetnikom Nicolom Oddijem i djecom koju je dobila s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom.

Zaruke su prekinuli 2018. godine nakon što su zajedno proveli deset godina, a nedugo nakon toga je upoznala Nicolu koji ju je uspio osvojiti u jednom noćnom izlasku.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković Mario Petreković Mario Petreković (Foto: Instagram) +0 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Celebrity Mario Petreković u 49. godini postao ponosni tata: "Stigao nam je najnoviji model budilice!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene