Alessandra Ambrosio često dijeli seksi fotografije zbog kojih ima više od 10 milijuna pratitelja na Instagramu.

Galerija


Brazilska ljepotica Alessandra Ambrosio (40) jedna je od najtražanijih manekenki na svijetu, no unatoč tome odlučila se umiroviti. 

Vezani članci Alessandra Ambrosio Zbog nestašne košulje svi su se okretali za njome, ali tek onda im je priredila pravi show i dala dodatnog materijala Alessandra Ambrosio Ne odvaja se od novog dečka za kojim je potpuno izgubila glavu, a ako je suditi po fotki, ni on njoj ne može odoljeti!

Ipak, Alessandra i dalje pozira za seksi fotografije zbog svog brenda kupaćih kostima. Snimljena je na plaži u brazilskom Trancosu dok je njezin dečko, model Richard Lee pokušavao uhvatiti njezinu savršenu pozu. 

Ambrosio je nosila oskudni bikini koji je isticao njezinu savršenu liniju, isklesane trbušnjake i noge. U jednom trenutku vrtjela se oko stupa, a u drugom je ležala na golemom jastuku. Neke od fotografija Alessandra je objavila na Instagramu, na kojem je prati više od 10 milijuna ljudi. 

Nedavno je objavila slike s dečkom na bazenu, a na jednoj od njih on ju je grickao za stražnjicu. Inače, manekenka je prije nekoliko mjeseci prvi put viđena s Richardom dok su išli na večeru u restoran u Santa Monici i držali su se za ruke. 

Ambrosio ima sina i kćer s bivšim zaručnikom, poduzetnikom Jamiejem Mazurom (40), s kojim je prekinula u ožujku 2018. Tri mjeseca kasnije započela je vezu s talijanskim biznismenom Nicolom Oddijem, a strani su mediji u ožujku ove godine pisali da je par prekinuo.

Vrući show na plaži djevojke koja je bliska prijateljica s atraktivnom ljepoticom iz Srbije za kojom je poludio cijeli Hollywood!

Prvi zajednički izlazak s 15 godina starijim partnerom pao je u drugi plan zbog pozamašnog dekoltea i jako zanimljive haljine