uživancija na najjače

Umirovljena anđelica nije propustila događaj koji se dugo čekao, u zanimljivom kombinezonu ukrala je svu pozornost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio se na Instagramu pohvalila kako uživa na festivalu Coachella, a pozirala je u kombinezonu s hrabrim prorezima.

Jedan od najvećih glazbenih festivala na svijetu, kalifornijska Coachella, na pozornicu je nakon dvogodišnje panedmije vratila kremu svjetske glazbene scene, a brojne zvijezde nisu propustile priliku za uživanje u koncertima ponajboljih imena.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

Među njima se našla i manekenka Alessandra Ambrosio, koja se na Instagramu pohvalila fotkama u zanimljivom kombinezonu.

"Natrag na svoje igralište", napisala je u opisu fotki na kojima pozira vidno raspoložena. Alessandra je na sebi imala bijeli kombinezon s prorezima na bokovima, a duboki dekolte je otkrio i njezino bujno poprsje.

40-godišnja bivša anđelica redovito pokazuje svoje isklesano tijelo, a paparazzi je često uhvate i u društvu dečka Richarda Leeja s kojim se ne srami pred kamerama izmjenjivati nježnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Alessandra i Richard vezu su potvrdili u veljači prošle godine, nakon što su snimljeni u zajedničkom izlasku i od onda se rijeko odvajaju. Prije Richarda Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom ima kćer Anju i sina Noaha.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja, te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mirella Holy Mirela Holy Mirela Holy (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirela Holy Celebrity Mirela Holy kakvu još nismo vidjeli: Riješila se svojeg zaštitnog znaka i iznenadila novim imidžom!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme +4 Marko Petrić, Valentina Walme Celebrity Talentirana ljepotica i naš glumac prvo su skrivali da su u vezi, a sad su usred hit-emisije javno izmijenili poljubac pred kamerama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene