Alessandra Ambrosio snimljena je na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje je pokazala i više nego što je trebala.

Galerija


Filmski festival u Cannesu više od 70 godina jedno je od najvećih okupljališta svjetskog glamura i stila koje niti jedna svjetska zvijezda ne želi propustiti.

Vezani članci Virginie Ledoyen i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty Images) Susret kolega poslije 19 godina: Glumica iz legendarnog filma ''Žal'' oduševila ljepotom i poslije toliko vremena Alessandra Ambrosio (Foto: Getty Images) Umirovljena manekenka crvenim tepihom prošetala u provokativnom izdanju koje smo već vidjeli

Među njima ni 38-godišnja manekenka Alessandra Ambrosio, koja je francuskom rivijerom prošetala u zanimljivom modnom izdanju, koje je uključivalo bijelu košulju i hlače te crni grudnjak. Svojom bezbrižnošću neodoljivo je podsjećala na glumice Brigitte Bardot ili Catherine Deneuve, koje festival u Cannesu nisu propuštale.

Brazilska ljepotica poznata je po maštovitim i upečetaljivim modnim kombinacijama, no mnogi su se složili kako je ovim ležernim festivalskim izdanjem podigla vlastite standarde.

Allesandra se u Francuskoj pojavila bez dečka Nicole Oddija, koji je poznat kao vlasnik talijanskog brenda Alanui. Par se upoznao 2018. godine, a prvi su put zajedno viđeni u noćnom klubu HQ2 Nightclub u Atlantic Cityju.

Prije Nicola Alessandra je bila deset godina zaručena za Jamieja Mazura, s kojim ima 10-godišnju kćer Anju i 6-godišnjeg sina Nou.

Nakon dvije trudnoće manekenka je dovela formu do savršenstva i na tome joj mogu pozavidjeti i brojne mlađe kolegice.

Ekipa se vratila: Pogledajte prvi trailer za najnovije nastavke omiljene serije koju ćemo uskoro opet gledati!