Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi privukli su pažnju fotografa nakon što su u noćnim satima odlazili s partyja na Coachelli.

Galerija


Protekli vikend započeo je jedan od najpopularnijih festivala na svijetu, Coachella, koji ne propuštaju svjetski slavne zvijezde.

Vezani članci Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Uzavrele strasti na festivalu: Poznata glumica i stilistica nisu mogle skinuti ruke jedna s druge Alessandra Ambrosio (Foto: Prodimedia) Vruće hlačice nikome ne stoje tako dobro kao ovoj zanosnoj Brazilki

Među onima koji su pristigli u Kaliforniju je i bivša anđelica Alessandra Ambrosio kojoj je društvo pravio dečko Nicolo Oddi. No vjerovali ili ne, ovoga puta pažnju nije privlačila spomenuta ljepotica već njezin partner i to zbog mrlje na hlačama na nezgodnom mjestu, točnije na preponama.

Alessandra se pokušala sakriti od fotografa koji su ih opkolili, a Alessandro je djelovao kao da nije ni primijetio da mu se dogodila mala nezgoda za koju nije poznato kako se dogodila. 

Par je u vezi od ljeta 2018., a prvi put su zajedno viđeni u srpnju prošle godine. Prije Nicola, Alessandra je bila zaručena za Jamieja Mazura s kojim je dobila kćer Anju (10) i sina Noaha (6).  

U Hrvatsku stigla i slavna supruga Ryana Reynoldsa, film nije jedini razlog zbog kojeg su tu?