Alessandra Ambrosio prekinula je sa zaručnikom Jamiejem Mazurom, barem ako je vjerovati pisanju stranih medija.

Galerija


Manekenka Alessandra Ambrosio prekinula je navodno sa zaručnikom Jamiejem Mazurom nakon skoro deset godina zaruka. Izvor tvrdi da pokušavaju sve držati što privatnijim. Jamie i Alessandra zajedno su dugi niz godina te su roditelji djevojčice Anje i dječaka Noaha. Kada su je 2016. pitali kako to da se još nije udala, Alessandra je rekla da su zaručeni osam godina te da je iz toga očito da joj nije prioritet udati se.

Vezani članci Alessandra Ambrosio (Foto: Prodimedia) Vruće hlačice nikome ne stoje tako dobro kao ovoj zanosnoj Brazilki Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Pet mjeseci nakon prekida zaruka jednu od najljepših žena na svijetu osvojio je markantni poduzetnik

"Imam naporan raspored, puno se toga događa i nisam se udala jer sam zauzeta. Razmislit ću o tome kad budem imala vremena", rekla je tada lijepa Ambrosio. Zajedno nisu viđeni već tri mjeseca, a u prilog činjenici da više nisu zajedno govori i to što vrijeme provode na različitim adresama - Jamie u New Yorku, a Ambrosio u Los Angelesu.

Osim što je prekinula dugu vezu, manekenka je rekla zbogom i manekenstvu. Krajem prošle godine objavila je da je prošetala kao anđelica Victoria's Secreta po posljednji put.

Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia)
Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia)