Koja je ljepša?

Celebrity krema okupirala Pariz: Plus-size diva pokazala dekolte, brazilska seks-bomba ludo kratku minicu

Graham Ambrossio (Foto: Profimedia) Graham Ambrossio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Graham Ambrossio (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Galerija

U Grad ljubavi ovih se dana sjatila sva šoubiz krema zbog Tjedna mode. Pažnju su najviše plijenile Ashley Graham i Alessandra Ambrosio

U Grad ljubavi, kako kažu za Pariz, ovih se dana sjatila sva šoubiz krema.

Pogledaj i ovo Elsa Hosk (Foto: AFP) Iz Švedske s ljubavlju Instagram švedske ljepotice u 2019. bio je pun golišavih fotki, ovo su najbolje

Povod je prestižni Tjedan mode koji svake godine okupi brojna slavna lica u Parizu, među kojima se uvijek najviše istaknu slavne dame u pomno biranim kreacijama.

A jučer su najviše pozornosti ukrale dvije manekenke, plus-size ljepotica Ashley Graham i brazilski top-model Alessandra Ambrosio kojoj je prekid 10-godišnje veze sa zaručnikom Jamiejem Mazurom očito trebao jer bivša Victoria's Secret anđelica nikada nije izgledala bolje.

 

A post shared by Jamie Mazur (@jamieamazur) on

Za razliku od nje, Ashley je u sretnom braku s Justinom Ervinom još od 2010. godine, a zanimljivo jest kako se par upoznao u crkvi te se čuvao do braka. I ona je zablistala kao uvijek, a za Pariz je spakirala crno-prozirnu asimetričnu haljinu koja je otkrila njezin dekolte, ali i bujnu pozadinu.

 

A post shared by Justin Ervin (@mrjustinervin) on

Graham Ambrossio (Foto: Profimedia) Graham Ambrossio (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Crveni ruž bio je sasvim dovoljan za dodatnu dozu seksepila.

Alessandra se ipak odlučila za nešto kraću i kričaviju kombinaciju, a njezina haljinica nije mogla biti kraća. Time je Brazilka Parizom prošetala svoje nevjerojatno duge noge, koje ove godine prvi put neće šetati prestižnom pistom Victoria's Secreta jer se manekenka odlučila posvetiti drugim stvarima, kao što su npr. gluma i dizajniranje kupaćih kostima.

Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako mnogi smatraju kako ona bez nje neće biti ista, Alessandra je poručila kako stižu mlade nade koje će također odraditi odličan posao, baš kao što je to ona radila punih 17 godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene