Pjevač Alen Vitasović uskočio je u blještavo odjelo i takav prošetao modnom pistom.

Galerija


Naš poznati pjevač Alen Vitasović strepio je izaći na modnu pistu jer, kako sam kaže, "ružno hoda". No ipak su ga noge služile pa se u otmjenom odjelu prošetao modnom pistom na Sajmu vjenčanja u Opatiji. "Prepao sam se kad su me zvali da budem maneken. Ja sam za mikrofon. Daj mi mikrofon i ja pjevam. Sve drugo mi ne ide", kazao je Vitasović.

Alen Vitasović (Foto: Pixsell)
Alen Vitasović (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Vezani članci Alen Vitasović (Foto: Dnevnik.hr) Alen je sve izmislio? Prvo je rekao da se ženi i da odlazi s estrade, a sada je opet šokirao izjavama Alen Vitasović (Foto: Dnevnik.hr) Alen Vitasović ima novu curu, ali ono što je izjavio mnoge je bacilo u nevjericu

Svom je prijatelju obećao da će prošetati modnom pistom u blještavom odijelu. Također je obećao da će "trčati kao majmun", no to nije učinio. Njegov izlazak na pistu posjetitelji su nagradili pljeskom, a Vitasović je na kraju piste zauzeo pozu raširenih ruku.

Alen Vitasović (Foto: Pixsell)
Alen Vitasović (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Podsjetimo, istarski pjevač u glazbenim je vodama više od 25 godina, a iako je kratko zalutao na tamnu stranu, Alen je pokazao kako je jači od svog poroka, alkohola. Okrenuo je novi list u životu i odlično mu ide. Izlaskom na modnu pistu u blještavom odijelu još jednom je potvrdio da se na scenu vratio u punom sjaju.