Alen Vitasović najavio je svoj večerašnji koncert na Rabu. No, učinio je to na poseban način.


Alen Vitasović genijalnom forom oduševio je internet. Našalio se na vlastiti račun - spustivši sam sebi prilični "crnjak". Naime, večeras Alen ima nastup na Rabu, gdje se početkom prošle godine prijavio na liječenje od alkoholizma. Večeras se vraća, no razlog je puno ljepši.

Vezani članci Elio Pisak, Alen Vitasović, Edi Maružin i Dražen Turina - Šajeta Alen Vitasović u spotu za novi singl okupio vesele duše i žive legende istarske glazbe Alen Vitasović u In Magazinu - 10 Vitasović otvoreno o posljedicama koronakrize: ''Kopao sam ja i krumpir i vinograd, a zalihe imaju oni koji su zarađivali enormno''

"Večeras koncert na Rabu, Lopar. Lijepo se vratiti na Rab bez uputnice", napisao je poznati glazbenik, aludirajući na svoju odluku da se prijavi na liječenje. Vitasovićevi fanovi oduševljeno su mu čestitali te ga podržali riječima kao što su "legendo", "genijalno". Kasnije se u komentarima svima zahvalio i poručio kako nema predaje. Još je draži ljudima jer se odaziva i na humanitarne koncerte, poput onog kojeg je održao sinoć u Barbanu.