Alen Vitasović, čini se, traži malo pozornosti.

Galerija


Alen Vitasović još je jučer punio medijske stupce izjavama kako odlazi sa scene. Točnije, kazao je kako od naredne godine napušta estradu.

Vezani članci Alen Vitasović Vitasović otkrio što misli o koroni, brzo se javio i Šajeta: "Tony Cetinski mi je bacio uroke na dragog prijatelja" Alen Vitasović, Mladen Grdović, Maja Šuput i Žanamari Perčić Bolje polovice domaćih zvijezda koje trpe znatiželjne poglede: Naši estradnjaci otkrili što im zamjeraju, a na čemu su zahvalni

''Za Badnjak sviram u Pazinu, za Božić u Buzetu, za doček ću biti sam i 1. siječnja 2019. prestajem s karijerom i vraćam se u normalni život. Ženim se!'', kazao je pjevač za Slobodnu Dalmaciju gdje je još priznao kako ima novu djevojku.

Danas je Alen pak okrenuo priču skroz naopako. ''Ne ženim se, samo sam se šalio. Svi stalno pišu kako sam se napio i kako imam ljubavnicu pa sam odlučio našaliti se malo s njima. U mirovinu ću tek za deset godina, ali sad si moram uzeti neko vrijeme da se odmorim. Imat ću povremeno koji nastup'', kazao je Vitasović za 24sata.

Jedino što ostaje nejasno, jest zašto je Alen dao dijametralne izjave.

Petar Grašo objavio snimku bebe koja je postala pravi viralni hit. Ovo naprosto morate vidjeti

Turska glumica zavela muža Jelene Karleuše? ''Stvarno ne znam što da vam kažem o tome''

Alen Vitasović ima novu curu, ali ono što je izjavio mnoge je bacilo u nevjericu

Rakitićeva supruga pokazala svoje novo izdanje, a veliku promjenu napravila je zbog jedne fotografije