Lijepa TV lica

Proglašene najljepše voditeljice na svijetu, među njima se našla i jedna Srpkinja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan internetski portal odlučio je sastaviti popis najljepših televizijskih voditeljica. Iako se Hrvatica na tom popisu nije našla, jedna srpska voditeljica jest.

Jedan internetski portal odlučio je napraviti popis najljepših televizijskih voditeljica na svijetu, a uvrštena su na popis i poznata lica koja je pojavljuju u televizijskim emisija. Na ovom popisu, stranica beauty-around.com nije spomenula niti jednu našu voditeljicu, ali zato naše susjede predstavlja Aleksandra Gudelj.

Pogledaj i ovo Sara Carbonero i Iker Casillas (Foto: Profimedia) Teški trenuci Šok za obitelj Ikera Casillasa tri tjedna nakon što je on imao srčani: Njegova supruga otkrila da se bori s rakom

Lijepu Aleksandru srpska publika već pet godina poznaje kao voditeljicu 'Loto' emisije. Ova tridesetogodišnjakinja sretno je udana, te ima dva mala sina s kojima provodi svaki slobodan trenutak.

Sada se našla bok uz bok s imenima poput prekrasne Cheryl Fernandez-Versini, poznate pjevačice i sutkinje u britanskom X-Factoru, Lare Alvarez, španjolske sportske novinarke, Marie Menounos, američke novinarke i manekenke, Wafae Kilani, egipatske TV voditeljice, koju na Instagramu prati preko 900 tisuća obožavatelja te Sare Carbonero, Španjolke koja je 2009. proglašena najseksipilnijom novinarkom na svijetu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene