Aleksandra Dojčinović, Tatjana Jurić, Ida Prester, Nika Turković, Jadranka Islamović i akademkinja Mirna Šitum samo su neka od 30 imena koja su svoje poslovne puteve podijelili pred brojnom publikom.

Galerija Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić, Ida Prester, Nika Turković +5 Nika Turković, Tatjana Jurić, Ida Prester

Iako se činilo gotovo nemoguće povezati različite poslovne priče nekih od najuspješnijih žena u Hrvatskoj te ih okupiti na jednom mjestu,to je pošlo za rukom organizatorima prvog WOLF (Women of Luminous Future) kongresa. 

Posjetitelji su iz prve ruke mogli čuti zanimljive, do sada neotkrivene, detalje koji su obilježili poslovne puteve više od 30 uspješnih poslovnih žena, ali i muškaraca, iz najrazličitijih grana poduzetništva. Aleksandra Dojčinović, Tatjana Jurić, Ida Prester, Nika Turković, Jadranka Islamović, akademkinja Mirna Šitum, Rina Musić, Martiana Džepina, Martina Verović, Anita Letica, Danela Žagar, Milka Kosanović, Petra Jeričević, Josipa Maslać Petričević, Mirna Matković, Luka Abrus, Viktor Zimmermann i Dario Marčac, samo su neka od čak 30 imena koja su pred punim dvoranama, tijekom dva dana, na vlastitom primjeru pokazala i dokazala da posao zaista može i treba biti zadovoljstvo.

Kroz panele, intervjue i motivacijske govore, cijela ideja projekta je bila maknuti se od klasičnog, nerealnog i savršenog predstavljanja, uz veliki naglasak da se unatoč preprekama, izazovima ili problemima, ipak može stvarati vlastito bolje sutra i raditi na svojim snovima.

Vezani članci Très chic Haute Couture - 3 Aleksandra Dojčinović odaje počast najvećim modnim kućama i dašak svjetske mode seli u naše okvire! Marko Grubnić Marko Grubnić progovorio o očinstvu i otkrio da već zna kako će nazvati dijete: "Jako lijepo ime!"

Želja organizatora bila je obratiti se osobama koje su ''izgubljene'' na radnom mjestu s kojim nisu zadovoljne, posebice mladim osobama ili onima koji ne znaju koji im je idući korak. Upravo zato, izbor mladih, uspješnih poslovnih ljudi (predavača) bio je idealan način za prikazati čemu u poslu težiti i kako to ostvariti.

Održani kongres bio je samo prvi korak, jer cilj organizatora je stvoriti cijelu platformu koja će ljudima i ubuduće omogućiti kontakt s uspješnim pojedincima koji će na svom vlastitom primjeru ispričati svoju realnu poslovnu/privatnu priču i tako pružiti vjetar u leđa, motivaciju ili inspiraciju za njihove daljnje poslovne korake.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju