Što to ignoriraju?

Poznate Hrvatice itekako prate trendove, ali ipak postoje neke stvari koje ni u ludilu ne bi odjenule

Aleksandra Dojčinović i Ljupka Gojić Mikić (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović i Ljupka Gojić Mikić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aleksandra Dojčinović i Ljupka Gojić Mikić (Foto: John Pavlish) Galerija

Branka Krstulović, Lejla Filipović, Ecija Ojdanić, Jole i mnogi drugi u utorak navečer uveličali su modnu reviju Aleksandre Dojčinović.

Jednu od naših najpopularnijih dizajnerica, Aleksandru Dojčinović, ne vole samo domaće, već i inozemne zvijezde pa ne čudi da je modni događaj iz prvog reda pratio niz poznatih dama. Osim o modi, za IN magazin progovorile su o ljubavi, ljubomori, slatkim mukama roditeljstva i brojnim drugim zanimljivostima. 

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

''Odlučna žena kojoj nikad nista nije teško'', ''Spektakularna, maštovita, prelijepa'', ''Ona je kao neka pretalentirana pčelica Maja'' -  kad vaš rad opisuju ovakvim riječima onda možete biti sigurni da ste na dobrom putu. Koračanje stazom uspjeha nije nepoznato Aleksandri Dojčinović koja je zbog ove revije bila itekako uzbuđena. A Atelijer Meštrović pokazao se savršenom lokacijom.

Aleksandra Dojčinović i Ljupka Gojić Mikić (Foto: John Pavlish) Aleksandra Dojčinović i Ljupka Gojić Mikić (Foto: John Pavlish) Foto: John Pavlish

''Moj krajnji cilj bio je mladim ljudima pokazati jednog novog idola. Možda će neki proučiti Meštrovićev život i ugledati se u njega, možda će se odmaknuti od tog nekog nestvarnog života kojem su okrenuti, to uzbuđenje je možda više zbog toga nego zbog kolekcije. Iako sam si dala truda, materijali su stigli i od prvog dana sve je bilo na vrijeme'', govori dizajnerica. 

Njezine haljine podjednako vole domaće i strane zvijezde koje itekako prate trendove. No postoje neke stvari koje ni u ludilu ne bi odjenule.

''Ja sam sigurna da kroksice definitivno nikad ne bih stavila na sebe'', otkrila nam je Lejla Filipović. 

Kristina Krepela definitivno ne voli dlakave šlape koje su trenutačno u modi, a Ljupki Gojić ne sviđaju se plastične od Guccija.

Premda se zasad Aleksandra ne bavi muškom modom, muškarci su česti gosti njezinih revija,  a jedan od njih je i Jole. Njemu je jedan pluseva bilo što revije traju kratko, a ova je trajala sedam minuta. No sedam minuta zna biti previše za Tarika Filipovića pa mu lijepa Lejla piše ispričnice.

''Ne možemo se uskladiti stalno. Ja sam danas malog vozila na trening, on je išao na roditeljski, a i nastojim ga poštediti ako su revije, on ih baš i ne voli'', objasnila je Lejla.

Otkako je pukla ljubav, Kristina vrijeme provodi u odličnom društvu prijateljica, a za ljubav uvijek ima mjesta. No ne za bilo koga, kriteriji su kakvi i trebaju biti, visoki.

''Maštovit, nježan, poetičan, ljubavan, spretan, proaktivan i umjetnički talentiran'', otkriva Kristina.

Srce Petre Kurtele doživotno je osvojio njezin sin, a novopečena majka ukrade i malo vremena za izlaske. Uz troje djece, privatnim i poslovnim životom bez problema barata Ljupka Gojić, koja i sama dizajnira. No bez previše pompe, skromnost joj je vrlina.

''Ne bih se uspoređivala s Aleksandrom. Ja imam obiteljski biznis, a ona je na svjetskoj razini. Zna biti teško, ja to nisam vjerovala dok se nisam vratila'', priča Ljupka. 

Iako problema uvijek ima, predaje nema, a Aleksandra ima savjet zlata vrijedan.

''Jednom godišnje si moraš zadati zadatk koji te malo plaši i onda to trebaš učiniti. Tada uspjeh neće izostati'', tvrdi Aleksandra. 

Zasad je uspjela u svemu što je naumila, tako da nema razloga sumnjati i u realizaciju novog cilja.

A kako je bilo na reviji i što su nam još ispričale poznate dame, pogledajte u prilogu IN magazina.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene