Vučić je po treći put postao otac, a iz prvog braka ima kćer i sina - Milicu i Danila.


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prekinuo je službeni posjet Kazahstanu i doputovao u Beograd jer je u petak navečer dobio sina, objavili su beogradski mediji, a vijest o rođenju sina objavio je i Vučić na svom Twitteru.

Vezani članci Sporni komentari Vučića i Dodika - 5 Vučić i Dodik u Gradini na komemoraciji za žrtve Jasenovca: "Novi Jasenovci, nove Oluje, neće se dogoditi više našem narodu" Aleksandar Vučić Srbija cijepljenjim građanima daje 200 kuna: "Ne možemo kazniti one koji se ne žele cijepiti, ali ako se zaraze..."

"Večeras ću prvi put morati prekinuti državničke obaveze, i to s osmijehom na licu, jer smo Tamara i ja, prije nekoliko minuta, dobili sina", napisao je Vučić sinoć Twitteru.

Na vijest iz Beograda Vučić je odlučio skratiti posjet Kazahstanu i vratiti se u Beograd.Vučić je po treći put postao otac, a iz prvog braka ima kćer i sina - Milicu i Danila.

Srbijanski predsjednik boravio je u službenom posjetu Kazahstaanu gdje je u glavnom gradu Astani danas trebao sudjelovati u otvaranju nacionalnog paviljona Srbije na manifestaciji "Astana Ekspo 2017", a potom održati predavanje na jednom kazahstanskom univerzitetu. (Hina)