doživio infarkt

Nove detalje o stanju Đorđa Balaševića otkrio njegov sin: "Za sve koji pitaju kako je moj tata..."

Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Đorđe Balašević (Foto: PR) Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 4 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Đorđe Balašević (VIDEO: Davor Visnjic/PIXSELL) Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 2 Galerija

Aleksa Balašević, sin popularnog glazbenika Đorđa Balaševića, otkrio je kako se njegov otac nakon infarkta dobro oporavlja.

Proslavljeni kantautor Đorđe Balašević (66) trenutno se oporavlja na odjelu intenzivne njege na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gdje je hospitaliziran nakon što je doživio infarkt, a ugrađeni su mu i stentovi, piše Blic.

Pogledaj i ovo Aleksa Balašević i zaručnica Nikolina Još malo! Ženi se sin Đorđa Balaševića: Otkriveni su i detalji glamuroznog vjenčanja gdje će biti 200 gostiju

Nakon što je Balaševićeva kćer Beba morala otkazati koncert svog oca u Kragujevcu proširila se vijest kako je kantautor hospitaliziran, ali i da se nakon liječničke pomoći dobro osjeća. Sada se pak oglasio i njegov sin Aleksa koji je na društvenoj mreži otkrio kako je njegov otac.

"Za sve koji pitaju kako je moj tata... On poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu kako se osjeća", napisao je Aleksa Balašević uz fotografiju svog oca koji boksa.

Kći Jovana također je poručila da je Balašević dobro. 

"Da preduhitrim sve koji će mi postaviti slijedeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osjećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan. Hvala svima koji brinu i imaju razumijevanje zbog otkazanog koncerta", napisala je Jovana Balašević na Instagramu.

Pjevač je operiran u popodnevnim satima, a iako mu je stanje trenutno stabilno trebat će do daljnjega ostati u bolnici i biti pod stalnom kontrolom liječnika. 

"Pacijent se osjeća dobro i postoperativni tok teče po protokolu. Vrhunski stručnjaci Instituta napravili su svoj posao vrlo profesionalno kao što to uvijek i čine i tijekom intervencije pacijentu su u dvije krve žile ugrađeni stentovi. Mnogi nisu svjesni da je to jedna ozbiljna intervencija, ali je to za naše doktore već postala rutinska operacija kojom je kod Balaševića rješeno stanje nakon akutnog infarkta", objasnio je izvor za Blic. 

Dodao je da je izuzetno nezahvalno prognozirati tijek oporavka jer je to vrlo individualna stvar i razlikuje se od pacijenta do pacijenta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene