Obitelj raste

Šest mjeseci nakon gubitka bebe ponovno sreća: Poznati par objavio spol petog djeteta koje čekaju

Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria i Alec Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Alec Baldwin, Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +0 Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Alec i Hilaria Baldwin su djeci ali i javnosti otkrili spol djeteta kojeg čekaju.

Holivudska zvijezda, 61-godišnji Alec Baldwin i njegova 35-godišnja supruga Hilaria čekaju peto dijete, a u snimkama koja tope srca objavili su i spol djeteta.

Pogledaj i ovo showbuzz Tako to izgleda Ovom fotografijom oduševila je sve žene, posebno trudnice i mame

Tako će 6-godišnja Carmen, 4-godišnji Rafael, 3-godišnji Leonardo i 1-godišnji Romeo dobiti novu sestricu, što su saznali na maštovit način zahvaljujući svojim roditeljima. Naime, Hilaria je u storyjima na svom profilu na Instagramu objavila nekoliko kratkih videa u kojima ih vode u glavnu spavaću sobu u kuću, gdje su ih dočekale četvera kolica s malenim lutkama. Svako dijete dobilo je lutku odjevenu u ružičastu odjeću. Prije toga su pokušavali pogoditi i predvidjeti hoće li dobiti brata ili sestru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Alec i Hilaria vjenčali su se 2012. godine i od tada su nerazdvojni, a njihov je dom pun dječjeg smijeha.

"Kada smo se vjenčali, Alec je bio jasan i odmah je želio djecu, a ja sam imala tek 27 godina i nikada prije o tome nisam razmišljala. Ne planiram puno unaprijed, njemu je bilo važno da brzo dobije djecu i mislim da je to bilo zbog razlike u godinama. Pet mjeseci nakon toga saznala sam da nosim Carmen i bila sam jako uzbuđena što ću biti mama", izjavila je Hilaria u jednom od intervjua.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Prije pet mjeseci potresnom je objavom obznanila da je doživjela spontani pobačaj, no prije mjesec dana pojavila se vijest o tome da par čeka novu bebu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene