Alec i Hilaria Baldwin su djeci ali i javnosti otkrili spol djeteta kojeg čekaju.

Galerija


Holivudska zvijezda, 61-godišnji Alec Baldwin i njegova 35-godišnja supruga Hilaria čekaju peto dijete, a u snimkama koja tope srca objavili su i spol djeteta.

Vezani članci Alec Baldwin i Hilaria Baldwin - 8 U 63. postao otac šesti put: Pretvorio se u pravog obiteljskog čovjeka, a nekada je vrijeđao kćer i šokirao javnost Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

Tako će 6-godišnja Carmen, 4-godišnji Rafael, 3-godišnji Leonardo i 1-godišnji Romeo dobiti novu sestricu, što su saznali na maštovit način zahvaljujući svojim roditeljima. Naime, Hilaria je u storyjima na svom profilu na Instagramu objavila nekoliko kratkih videa u kojima ih vode u glavnu spavaću sobu u kuću, gdje su ih dočekale četvera kolica s malenim lutkama. Svako dijete dobilo je lutku odjevenu u ružičastu odjeću. Prije toga su pokušavali pogoditi i predvidjeti hoće li dobiti brata ili sestru. 

Alec i Hilaria vjenčali su se 2012. godine i od tada su nerazdvojni, a njihov je dom pun dječjeg smijeha.

"Kada smo se vjenčali, Alec je bio jasan i odmah je želio djecu, a ja sam imala tek 27 godina i nikada prije o tome nisam razmišljala. Ne planiram puno unaprijed, njemu je bilo važno da brzo dobije djecu i mislim da je to bilo zbog razlike u godinama. Pet mjeseci nakon toga saznala sam da nosim Carmen i bila sam jako uzbuđena što ću biti mama", izjavila je Hilaria u jednom od intervjua.

Prije pet mjeseci potresnom je objavom obznanila da je doživjela spontani pobačaj, no prije mjesec dana pojavila se vijest o tome da par čeka novu bebu.