Glumac Alec Baldwin je u srijedu priznao da je kriv zbog uznemiravanja i pristao je pohađati obuku obuzdavanja bijesa nakon što je priveden jer je udario vozača koji mu je oduzeo parkirno mjesto.

Galerija


Newyorški glumac Alec Baldwin pušten je nakon ročišta na sudu Manhattana pod uvjetom da završi kratak tečaj obuzdavanja bijesa do sljedećeg ročišta 27. ožujka, rekao je tužitelj.

Vezani članci Vida Demarin svjedoči u nastavku suđenja za aferu Agram (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) - 2 Nastavak suđenja Milanu Bandiću za aferu Agram: ''Došao je s odvjetnicom i tražio da potpišem popis slika, odbila sam'' Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr ekskluzivno doznaje: Poslijepodne ispitivanje svjedoka, Matko Škalamera mogao bi uskoro na slobodu

60-godišnji Baldwin, poznat po razdražljivosti, nije dao izjavu novinarima po izlasku iz suda.

Uhićen je u studenom nakon što je napao muškarca koji je parkirao auto na mjestu koje je glumac nekoga zamolio da mu pričuva.

Baldwin je bio optužen za uznemiravanje i fizički napad, ali nakon pregovora s tužiteljem je priznao krivicu za uznemiravanje, precizirao je glasnogovornik tužitelja.

(Hina)

Prije sedam godina je otišao iz Hrvatske, a sada progovorio o svojem životu u tuđini

Slavna pjevačica tvrdi da je dizajneri ne žele odijevati jer je "predebela'', a njezin konfekciji broj je 38/40!

Tri godine poslije smrti voljenog supruga pjevačka diva ljubi 16 godina mlađeg plesača?