Velika podrška

Poznati glumac operiran, trudna supruga strepi uz njega u bolnici

Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Alec Baldwin operiran je ovih dana. Njegova supruga Hilaria o svemu je obavijestila javnost te je uz njega cijelo vrijeme. Inače, voditeljica je trudna s njihovim četvrtim djetetom.

Alec Baldwin ovih dana prolazi kroz nešto teže dane. Naime, poznati je glumac operiran te se trenutno nalazi u bolnici na oporavku. Uz njega je cijelo vrijeme njegova supruga Hilaria, koja je javnost i obavijestila o operaciji. Naime, 59-godišnji glumac morao je na operaciju kuka te mu je ugrađen umjetni kuk.

Pogledaj i ovo Alec i Hilaria Baldwin turbulentna godina Alec Baldwin nakon tragičnog događaja ima razlog za slavlje, sretnu vijest objavila je njegova 26 godina mlađa supruga!

Baldwinovim obožavateljima supruga je napisala: "Hvala svima na lijepim željama. Znam koliko vas strepi kada će i kakve novosti čuti. Ovdje smo došli jako rano, operacija je prošla dobro. Bit ću uz njega tijekom oporavka", napisala je trudna Hilaria. Naime, voditeljica trenutno čeka četvrto dijete s Alecom. Roditelji su četvrogodišnje Carmen, dvogodišnjeg Rafaela i jednogodišnjeg Leonarda. Na putu je i četvrta beba. Iz prijašnjeg braka s Kim Basinger Alec je dobio kćer Ireland, koja ima 21 godinu i bavi se manekenstvom.

 

Thank you for your kind wishes. I know many of you are anxious to hear how he is doing. We have been here since very early...All went well in surgery and I am with him in recovery. to all #wegotthis2018

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene