Albina Grčić vratila se kući u Split nakon što je proteklog vikenda pobijedila na Dori u Opatiji.

Galerija


Pobjednica ovogodišnje Dore Albina Grčić vratila se konačno kući u rodni joj Split, a njezin povratak nikako nije mogao proći bez dočeka za pamćenje koji su joj organizirali obitelj, prijatelji i susjedi.

Vezani članci Jasmin Wagner Jeste li čuli za lažni Eurosong? Hrvatska i tamo ima svoju predstavnicu, poslušajte njezinu pjesmu Albina Grčić - 8 Albina odradila drugu probu za Eurosong, posebno se ističe jedan detalj njezina upečatljivog nastupa

Oni su je svi zajedno u kvartu dočekali s pjesmom, balonima i upaljenim bakljama, a mlada Albina snimku je objavila u jednoj od svojih Instagram priča uz opis "neopisivo".

Albina je na Dori pobijedila s pjesmom "Tick-Tock" i njom će nas predstavljati na Eurosongu koji će biti održan u svibnju u Rotterdamu. Nakon pobjede reakcije se ne stišavaju, a na društvenim mrežama pristižu joj nebrojene čestitke i pobjede.

"Najbolja hrvatska pjesma nakon dugo vremena! Čestitke Albini", "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila i poslala tako plesnu pjesmu na Eurosong. Čestitke", "Nisam ovo očekivao od Hrvatske, ali neću lagati, sviđa mi se pjesma", "Odličan odabir, pjesma zvuči bolje uživo nego na snimci. Ona je moj broj 1 trenutačno", "Albina je jako talentirana i ima predivnu pjesmu", "Hrvatska je napokon odabrala odličnu pjesmu. Sretno, Albina", "Nakon 15 godina napokon sjajna pjesma iz Hrvatske", "Albina, imaš podršku Velike Britanije, barem ću ja glasati za tebe", samo su neki od komentara.

Albina je s pjesmom "Tick-Tock" osvojila najviše glasova žirija i publike, a pjesmu autorski potpisuju Branimir Mihaljević, Max Cinnamon i Tihana Buklijaš Bakić.

Hauser uživa na Maldivima, ali nije sam: Svi se pitaju tko je misteriozna crnka koja mu pravi društvo!

Pamtimo je kao sitnu mršavicu, ali s godinama su joj zaštitni znak postale bujne obline