podrška sa svih strana

Albina se osvrnula na prozivke zbog Eurosonga: "Ninu i Jacquesa poštujem kao pjevače, ali neke jednostavno ne mogu poštovati kao ljude"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina je na Twitteru komentirala prozivke s kojima se suočavala otkako je nastupila na Eurosongu u Rotterdamu te se nije plasirala u finale.

Naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, pjevačica Albina Grčić, na svom je profilu na Twitteru reagirala na prozivke s kojima se suočavala proteklih mjeseci.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

"Ajmo malo biti ozbiljni. Za početak, naravno da čitam i pratim komentare, ali najviše od svega pazim kad, što i kako izjavljujem jer znam da ljudi vole izvlačiti priču iz konteksta, pogotovo ako su kao dotična diskriminatorni. Pa da zatvorim ovu priču - nastavak u komentaru", započela je pjevačica. "Nadalje, izjavila sam da smatram da je to bio najbolji nastup u zadnjih nekoliko godina koji je RH poslala - pritom mislim na cjelokupni dojam - dakle, nisam rekla da sam ja najbolja pjevačica, ali iza gore navedenog stojim. Bilo bi suludo da sam išta drugo izjavila s obzirom na to koliko je profesionalaca angažirano. Pritom ne umanjujem ničiji trud, rad i angažman. Toliko od mene na ovu temu", zaključila je.

"Nisam se plasirala u finale i život ide dalje - ne volim živjeti na staroj slavi i samo razmišljam o budućim projektima i kako raditi na sebi. Pjevače kao što su Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih jednostavno ne mogu poštovati kao ljude", naglasila je Albina na Twitteru.

Brojni pratitelji pružili su joj podršku te su joj napisali da je nemaju zašto doticati takvi komentari.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene