Vratila se!

Albina objavila prve fotke nakon karantene u Poljskoj, kod kuće ju dočekali nježni poljupci i zagrljaji zgodnog dečka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić vratila se kući nakon što je jedno vrijeme morala provesti u karanteni u Poljskoj gdje je utvrđeno da je pozitivna na koronavirus.

Pjevačica Albina Grčić može odahnuti nakon što je neko vrijeme morala provesti u Poljskoj gdje je utvrđeno da je pozitivna na koronavirus, jer se konačno vratila kući i svojim najmilijima.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Tu ju je dočekao topli zagrljaj i poljupci njezinog dečka, nogometaša Ivana Ćalušića. Albina se tako ovih dana zabavljala s njim i društvom u Omišu, a okušala se i u vožnji quadom. Vijest o povratku u Hrvatsku objavila je i na Twitteru gdje je objavila seksepilnu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Albina je početkom kolovoza nastupila u gradu Kielceu na festivalu Poljske nacionalne televizije i zatim doznala da je pozitivna na koronavirus.

"Dakle pozitivan test na Covid u Varšavi, ne možeš se vratiti doma avionom, ali možeš se snalaziti po Poljskoj javnim transportom da dođeš do mjesta gdje si boravila", otkrila je bila na svojem Twitteru. "Ima smisla", ironično je zaključila, a nije napisala kakve simptome osjeća.

Prije nego je doznala da je pozitivna na koronu, Albina je na svojem Instagramu objavila nekoliko fotografija iz Poljske u kojoj je morala ostati dok joj ne završi karantena, no na njezinu radost ti su dani iza nje.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) +2 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene