Wow!

Albina s prijateljicama otpjevala "Bella Ciao", poslušajte kako zvuči njihova izvedba pjesme dobro poznate fanovima hit-serije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić je udružila snage s još tri djevojke, a zajdno su otpjevale dvije pjesme koje je proslavila hit-serija "La casa de papel".

Pjevačica Albina Grčić stekla je hrpu obožavatelja kada je predstavljala Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Tick-Tock" i od tada se prati svaki njezin potez.

Pogledaj i ovo Albina Grčić nije prošlo ispod radara Albina iznenadila gledatelje "Plesa sa zvijezdama", svi komentiraju njezin potez nakon šokantnog priznanja pred kamerama

Tako nikome nije moga promaknuti video koji je podijelila na društvenim mrežama i u kojem je otpjevala dvije pjesme koje dobro znaju svi ljubitelji hit-serije "La casa de papel", a u pomoć su joj priskočile i djevojke iz sastava Eclipse.

"'La casa de papel' mix", napisala je Albina u opisu videa koji su započele pjesmom iz uvodne špice serije "My life is going on", a nakon nje su nastavile s "Bella Ciao".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Top", "Nestvarno dobro", "Savršene ste", "Bravo cure", "Kakvi talenti", samo su neki od brojnih komplimenata koje su Albina i djevojke dobile ispod videa koji je progledalo preko 20 tisuća ljudi.

Inače, pjesma "Bella Ciao" potječe iz 19. stoljeće i tada su je pjevale radnice na rižinim poljima sjeverne Italije u protest teškim uvjetima rada. Kasnije su je preuzeli talijanski partizani i postala je himna otpora protiv njemačkog okupatora, a s godinama je opjevana na preko 40 jezika. Ponovnu popularnost stekla je zahvaljujući megapopularnoj španjolskoj seriji koja je proslavila i našeg glumca Luku Peroša.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene