Zvijezda u nastajanju

Albina pokazala novu frizuru, njezinoj ljepoti dive se i izvan granica Hrvatske: ''Oprostite, koju agenciju za modele predstavljate?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić novom objavom na Instagramu zaradila je niz komplimenata na račun izgleda, a dobiva i komentare podrške iz drugih europskih zemalja.

Otkako je pobijedila na Dori i dobila priliku da predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Tick-Tock", mlada pjevačica Albina Grčić nalazi se u središtu pažnje domaće, ali i regionalne javnosti, pogotovo nakon što je prije nekoliko dana završila na mjestu favorita za pobjedu.

Pogledaj i ovo Albina Grčić glasujte u anketi! Albina će večeras pokušati izboriti prolazak u finale Eurosonga, poslušajte konkurenciju i odaberite favorite! Ima li Hrvatska šanse za dalje?

Na Instagramu ju trenutačno prate gotovo 42 tisuće ljudi, a mlada pjevačica s njima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života. Jednom od posljednjih objava lijepa Albina otkrila je da ovih dana boravi u Zagrebu, a trendi odjevnom kombinacijom s fotografije pokazala je svoju besprijekornu liniju i ravan trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Svaki put se zapitam možeš li biti savršenija i svaki put me iznova uvjeriš da možeš, wow", "Prekrasna si, ne nalikuješ na sebe", "Ljepoto", "Oduzimaš dah", "O, Bože, tako si lijepa. Držimo ti palčeve", "Frajerice", "Oprostite, koju agenciju za modele predstavljate", "Kraljica Albina", "Uvijek lijepa", "Slatkica", dio je komplimenata koje je dobila od svojih obožavatelja.

Ovogodišnji Eurosong na kojem Albina nastupa bit će održan u nizozemskom Rotterdamu od 18. do 22. svibnja, a okupit će 27 natjecatelja iz različitih zemalja.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Celebrity Nakon svih briga i problema u kraljevskoj obitelji imaju razloga i za malo veselja, stigla je prinova!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Simona Gotovac (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene