Albina Grčić novom objavom na Instagramu zaradila je niz komplimenata na račun izgleda, a dobiva i komentare podrške iz drugih europskih zemalja.

Galerija


Otkako je pobijedila na Dori i dobila priliku da predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Tick-Tock", mlada pjevačica Albina Grčić nalazi se u središtu pažnje domaće, ali i regionalne javnosti, pogotovo nakon što je prije nekoliko dana završila na mjestu favorita za pobjedu.

Vezani članci Albina Albina će večeras pokušati izboriti prolazak u finale Eurosonga, poslušajte konkurenciju i odaberite favorite! Ima li Hrvatska šanse za dalje? Albina Grčić - 7 Sve što trebate znati o ovogodišnjem Eurosongu: Tko su najveći favoriti, a tko ipak neće nastupiti zbog korone?

Na Instagramu ju trenutačno prate gotovo 42 tisuće ljudi, a mlada pjevačica s njima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života. Jednom od posljednjih objava lijepa Albina otkrila je da ovih dana boravi u Zagrebu, a trendi odjevnom kombinacijom s fotografije pokazala je svoju besprijekornu liniju i ravan trbuh.

"Svaki put se zapitam možeš li biti savršenija i svaki put me iznova uvjeriš da možeš, wow", "Prekrasna si, ne nalikuješ na sebe", "Ljepoto", "Oduzimaš dah", "O, Bože, tako si lijepa. Držimo ti palčeve", "Frajerice", "Oprostite, koju agenciju za modele predstavljate", "Kraljica Albina", "Uvijek lijepa", "Slatkica", dio je komplimenata koje je dobila od svojih obožavatelja.

Ovogodišnji Eurosong na kojem Albina nastupa bit će održan u nizozemskom Rotterdamu od 18. do 22. svibnja, a okupit će 27 natjecatelja iz različitih zemalja.

Nakon svih briga i problema u kraljevskoj obitelji imaju razloga i za malo veselja, stigla je prinova!

Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla