To je pravi duh!

Albina se oglasila nekoliko sati prije polufinala Eurosonga, a evo kakve joj poruke stižu čak iz Velike Britanije, Njemačke i zemlje domaćina!

Albina Grčić Albina Grčić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić otkrila je na Insatgramu kako se osjeća nekoliko sati prije nastupa u polufinalu Eurosonga, a poruke podrške iz brojnih zemaljal

Još nekoliko sati dijeli nas od nastupa Albine Grčić u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosonga u Rotterdamu, gdje će nas predstavljati s pjesmom "Tick-Tock".

Pogledaj i ovo Albina Recite nam u anketi! Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

Otkako je stigla na natjecanje i održala prve probe 22-godišnja Albina ne predstavlja oduševljavati Europu, a sada se i sama oglasila uoči nastupa i otkrila svojim obožavateljima kako se osjeća.

"Wonder Woman, nikada nemoj zaboraviti da si božanstvena", napisala je Albina uz vlastitu fotografiju na kojoj pozira na pozornici u kostimu za nastup, te uz plakat filma "Wonder Women" u kojem je očigledno pronašla inspiraciju i nadahnuće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Možeš ti to", "Idemo djevojko, zapali cijeli Rotterdam", "Svu srećo, maco", "Sretno večeras", "Razvali, idemo više po to finale", "Budi najbolja Wonder Women večeras", "Ajmo kraljice", "Prelijepa si, ajme", "Šaljem vam puno sreće i ljubavi", "Šaljemo ti sreću iz Nizozemske", "12 bodova dobivaš iz Njemačke, glasat ćemo koliko je to moguće", "Ovo je tvoj trenutak i jako sam ponosan na tebe, gledamo te iz Velike Britanije", "Možeš ti to", samo je dio komentara podrške koji joj pristižu sa svih strana Europe.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović (Foto: Screenshot Youtube) Danijela Martinović (Foto: Screenshot Youtube) Danijela Martinović (Foto: Screenshot Youtube) +0 Albina Grčić Zanimljivosti Sjećate se naših nastupa na Eurosongu? Evo tko je najbolje prošao, nastupi su to o kojima se priča i dvadesetak godina kasnije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene