Albina Grčić pozirala je u kombinezonu s predimenzioniranom mašnom, a pohvalio ju je William Lee Adams, koji je ranije izvijestio o nezgodama koje je naša pjevačica doživjela u Rotterdamu.

Galerija


Albina Grčić uspješno je u srijedu odradila drugu probu za polufinale Eurosonga u Rotterdamu koje ju očekuje 18. svibnja, a onda je oduševila obožavatelje svojom objavom na Instagramu. 

Vezani članci Albina Grčić Albina je poraz na Eurosongu podnijela uzdignute glave, a pohvalila se i jednim posebnim iznenađenjem fana s Instagrama! Severina Severina komentirala Albinin nastup na Eurosongu: "Ona je moja ljubimica, to dite je rođeno za pozornicu"

"Ležerno izdanje za danas", našalila se 22-godišnja pjevačica, koja je pozirala u zanimljivom kombinezonu s predimenzioniranom crvenom mašnom. Albina ga je uskladila s plavim štiklama i nije skidala sunčane naočale, a blago kovrčavu kosu imala je raspuštenu.

Ubrzo je dobila mnoštvo komplimenata za svoj izgled, a među prvima je bio onaj predstavnika Finske na Eurosongu Joela Hokke, koji izvodi pjesmu "Dark Side" s bendom Blind Channel. U komentaru je Albini ostavio emotikon vatre.

"Moda", napisao je William Lee Adams, koji izvještava o događanjima s Eurosonga i u srijedu se pohvalio intervjuom s našom pjevačicom. 

"Imao sam krasan razgovor s pjevačicom ''Tick-Tocka'' nakon njezine druge probe. Ispričala mi je sve o koreografiji, svojim ekstenzijama od dva kilograma i kako joj je njezin plesač Luciano Plazibat otkinuo nokat tijekom probe! Bonus: Također je otkrila kako su ona i pjevačica Manizhu bile zarobljene u dizalu i kako ih je Manizhina sestra spasila", napisao je Adams uz fotografiju s Albinom. 

Izgled pjevačice komentirala je i naša glazbena diva Doris Dragović, koja joj je ostavila emotikon srca. 

Inače, Albina je za Eurosong.hr ispričala kome posvećuje svoj eurovizijski nastup. "Nastup posvećujem svojoj baki jer vjeruje u mene više nego itko drugi", istaknula je pjevačica, koja je rekla da je upoznala rusku predstavnicu Manizhu, norveškog predstavnika Tixa i rumunjsku predstavnicu Roxen. Usto, kao svoje favorite izdvojila je Francusku, Italiju, Rusiju, ali i srpske predstavnice, grupu Hurricane.

Albina je ispričala i kako joj puno znači potpora obožavatelja iz Lijepe Naše. "Drago mi je vidjeti svu tu podršku koja nam stiže iz Hrvatske – zbog toga imamo još veću želju da sve bude perfektno!" zaključila je. 

Bujna Slavonka sasvim otvoreno o pet minuta slave koja je prešla granice Hrvatske: ''Žene se zgražaju kad me vide, a muškarci se udaraju laktovima''

Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu