Predobar kostim

Zbog ovih fotki Albini se u komentaru javila čak i Doris Dragović, a procurile su i neke nezgode s proba za polufinale!

Albina Grčić Albina Grčić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić +0 Albina Grčić - 2 Galerija

Albina Grčić pozirala je u kombinezonu s predimenzioniranom mašnom, a pohvalio ju je William Lee Adams, koji je ranije izvijestio o nezgodama koje je naša pjevačica doživjela u Rotterdamu.

Albina Grčić uspješno je u srijedu odradila drugu probu za polufinale Eurosonga u Rotterdamu koje ju očekuje 18. svibnja, a onda je oduševila obožavatelje svojom objavom na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Albina Grčić Simpatija iz djetinjstva Albina u zagrljaju zgodnog nogometaša s kojim je već nekoliko godina ne skriva koliko je zaljubljena: ''Do ušiju!''

"Ležerno izdanje za danas", našalila se 22-godišnja pjevačica, koja je pozirala u zanimljivom kombinezonu s predimenzioniranom crvenom mašnom. Albina ga je uskladila s plavim štiklama i nije skidala sunčane naočale, a blago kovrčavu kosu imala je raspuštenu.

Ubrzo je dobila mnoštvo komplimenata za svoj izgled, a među prvima je bio onaj predstavnika Finske na Eurosongu Joela Hokke, koji izvodi pjesmu "Dark Side" s bendom Blind Channel. U komentaru je Albini ostavio emotikon vatre.

"Moda", napisao je William Lee Adams, koji izvještava o događanjima s Eurosonga i u srijedu se pohvalio intervjuom s našom pjevačicom. 

"Imao sam krasan razgovor s pjevačicom ''Tick-Tocka'' nakon njezine druge probe. Ispričala mi je sve o koreografiji, svojim ekstenzijama od dva kilograma i kako joj je njezin plesač Luciano Plazibat otkinuo nokat tijekom probe! Bonus: Također je otkrila kako su ona i pjevačica Manizhu bile zarobljene u dizalu i kako ih je Manizhina sestra spasila", napisao je Adams uz fotografiju s Albinom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Izgled pjevačice komentirala je i naša glazbena diva Doris Dragović, koja joj je ostavila emotikon srca. 

Inače, Albina je za Eurosong.hr ispričala kome posvećuje svoj eurovizijski nastup. "Nastup posvećujem svojoj baki jer vjeruje u mene više nego itko drugi", istaknula je pjevačica, koja je rekla da je upoznala rusku predstavnicu Manizhu, norveškog predstavnika Tixa i rumunjsku predstavnicu Roxen. Usto, kao svoje favorite izdvojila je Francusku, Italiju, Rusiju, ali i srpske predstavnice, grupu Hurricane.

Albina je ispričala i kako joj puno znači potpora obožavatelja iz Lijepe Naše. "Drago mi je vidjeti svu tu podršku koja nam stiže iz Hrvatske – zbog toga imamo još veću želju da sve bude perfektno!" zaključila je. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) +15 Tara Reid (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene