imali su dvoje djece

Policija istražuje misterioznu smrt glumca i njegove supruge, pali su sa šestog kata, a okolnosti su sumnjive

Florind Belliu i Ornela Shechi Florind Belliu i Ornela Shechi Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Florind Belliu i Ornela Shechi Florind Belliu - 2 Florind Belliu - 4 Florind Belliu - 5 +0 Florind Belliu i Ornela Shechi Galerija

Albanski glumac Florind Belliu i njegova supruga Ornela Shechi pali su sa šestog kata zgrade u njujorškom Bronxu, a policija još istražuje okolnosti koje su dovele do njihovih smrti.

Policija u New Yorku istražuje misterioznu smrt albanskog glumca Florinda Belliua (35) i njegove supruge Ornele Shehi (28).

Par je pao sa šestog kata zgrade u njujorškom Bronxu, a dok se čekaju rezultati obdukcije pojavila se sumnja kako su se prije toga sukobili, piše Daily Mail.

"Znakovi u stanu upućuju da nije baš vladala harmonija i da nisu samo odlučili ostaviti svoju djecu i skočiti", kazao je za medije izvor iz policije.

Glumac i supruga pronađeni su na pločniku u jutarnjim satima u subotu 9. srpnja, a nakon fatalnog pada identificirali su ih susjedi i prijatelji.

Iza njih je ostalo dvoje djece, a policija je za New York Post otkrila kako nisu ostavili oproštajnu poruku.

Njihovi sinovi u dobi od 6 i 2 godine, bili su u stanu s njima, a susjedi su svjedočili kako su ih čuli da plaču i dozivaju majku nakon tragičnog pada.

Par su susjedi za lokalne medije opisali kao tihe ljude koji su se držali za sebe, no prisjetili su se i kako je Belliu večer prije kobnog događaja izgledao ljutito.

Par se sa svoje dvoje djece u novi stan preselio prije četiri mjeseca, a policija u tom periodu nije zaprimila nikakve dojave o obiteljskom nasilju.

Glumac je diplomirao na Sveučilištu u Tirani, a u Albaniji je glumio na televiziji i u kazalištu prije nego što se preselio u SAD. U intervjuu koji je dao prije dvije godine otkrio je da radi na dvije knjige i filmskom scenariju koji je želio predstaviti Netflixu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Šuput u kombinezonu s otvorom pokazala da ne nosi grudnjak, a čupavi detalj bilo je nemoguće ne primjetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene