Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je rodila sina Evera, Alanis Morissette zaposlila je dadilju, ali nije joj dala da sekunde ostavlja dijete samo pa nije smjela ni na WC.


Bianca Cambeiro bila je dadilja sinu Alanis Morissette i Maria Treadwaya. Ona sad tuži slavni bračni par zbog zlostavljanja te tvrdi kako su je držali zatočenu preko noći u dječjoj sobi, a nije smjela ići ni na WC ili po hranu, otkriva TMZ.

Vezani članci Cjepivo protiv koronavirusa kompanije AstraZeneca Europska komisija tužila farmaceutsku tvrtku jer nije isporučila dogovorene doze cjepiva: "Ugovor nije poštovan" Ryan Reynolds - 1 Prizor naočitog glumca s kćeri topi srce, a njegovo je odavno osvojila ljepotica s kojom je vezu započeo na smiješan način

>>  'Bila sam blizu živčanog sloma, morala sam stati'

Prema njezinim riječima, pjevačica joj nije dala da se makne od njezinog sina i po 12 sati, a naposljetku joj je ostala dužna 30.000 dolara za prekovremene sate. Zbog pretrpljene duševne boli traži odštetu od 100.000 dolara. Dadilja je za Alanis radila od 2011. godine pa sve do kolovoza 2013. godine.

Podsjetimo, Alanis je rodila sina Evera u prosnicu 2010. godine. Kratko nakon toga zaposlila je dvije dadilje koje se smjenama brinu za dijete.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook