Alanis Morissette rodila je sina Wintera Mercyja Morissettea-Treadwaya.

Galerija


Pjevačica Alanis Morissette na društvenim je mrežama podijelila sretnu vijest da je rodila treće dijete, malenog sina kojemu su ona i suprug Mario Treadway nadjenuli Winter Mercy Morissette-Treadway.

Vezani članci Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić ponovno oduševio pozirajući sa sinom: "Super izgledate Jankić" Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Velika odluka slavne glumice: Majka je četvero djece, ali u 52. godini htjela bi imati još jednog sina?

"Stigao je. Winter Mercy Morissette-Treadway", napisala je kratko 45-godišnja pjevačica uz crnu bijelu fotografiju novorođenog sina.

Istu je na svojim društvenim mrežama podijelio i ponosni otac te posvetio dirljivu objavu Alanis.

"Alanis, zauvijek ćeš biti moja heroina. Hvala ti što imaš snagu ratnice i sposobnost tako duboko voljeti", napisao je Mario.

Alanis je Winter-Mercyja rodila kod kuće, baš kao i dvoje starije djece, 3-godišnju kćer Onyx Solace i 8-godišnjeg sina Evera Imrea. Ona i Mario vjenčali su se 2010. godine, a tijekom treće trudnoće proslavili su devetu godišnjicu braka.

Alanis je od samih početaka prve trudnoće i prvih dana majčinstva iskreno govorila o toj temi, a u jednom od intervjua za magazin People prije dvije godine priznala je da bila u postporođajnoj depresiji.

Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?