Alanis Morissette rodila je sina Wintera Mercyja Morissettea-Treadwaya.

Galerija


Pjevačica Alanis Morissette na društvenim je mrežama podijelila sretnu vijest da je rodila treće dijete, malenog sina kojemu su ona i suprug Mario Treadway nadjenuli Winter Mercy Morissette-Treadway.

Vezani članci Fail Udario tatu u međunožje, pa slučajno izazvao štetu koja će se brojiti u tisućama kuna Zlostavljanje, ilustracija Šokantan zločin u Splitu: Majka iz pakla silovala vlastitog sina, osuđena je na nepunih pet godina zatvora

"Stigao je. Winter Mercy Morissette-Treadway", napisala je kratko 45-godišnja pjevačica uz crnu bijelu fotografiju novorođenog sina.

Istu je na svojim društvenim mrežama podijelio i ponosni otac te posvetio dirljivu objavu Alanis.

"Alanis, zauvijek ćeš biti moja heroina. Hvala ti što imaš snagu ratnice i sposobnost tako duboko voljeti", napisao je Mario.

Alanis je Winter-Mercyja rodila kod kuće, baš kao i dvoje starije djece, 3-godišnju kćer Onyx Solace i 8-godišnjeg sina Evera Imrea. Ona i Mario vjenčali su se 2010. godine, a tijekom treće trudnoće proslavili su devetu godišnjicu braka.

Alanis je od samih početaka prve trudnoće i prvih dana majčinstva iskreno govorila o toj temi, a u jednom od intervjua za magazin People prije dvije godine priznala je da bila u postporođajnoj depresiji.

Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?