Sve ima svoje vrijeme

Ostvario je sve za čime je čeznuo: Prvi dani bili su panika, ali Alanu Hržici sinčić je prodrmao svijet i emocije

Alan Hržica (Foto: Dnevnik.hr) Alan Hržica (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Hržica (Foto: Dnevnik.hr) Alan Hržica (Foto: Dnevnik.hr) +0 Alan Hržica (Foto: Instagram) Galerija

Alan Hržica i njegova supruga Rikarda nedavno su postali roditelji malenog Davida koji je promijenio njihov svijet.

Svoj mir i sreću pronašao je u duhovnosti. A osim duhovne zrelosti i stvaranja glazbe, pjevač Alan Hržica posljednjih je godina molio i za obitelj. Rikardu je upoznao na hodočašću u Međugorju.

Pogledaj i ovo Alan Hržica - 3 ''Bog nas ozdravlja'' Naš glazbenik moleći krunicu s pet tisuća vjernika svjedočio čudu: ''To je potvrda velike Božje ljubavi i Božje snage''

“Ja sam ipak s 39 godina postao otac, s 37 sam se oženio, relativno kasno ali sad osjećam jednu puninu, jednu... Pa da se u mom životu dogodilo ono za što sam čeznuo, ja sam onako uvjerenja da sve ima svoje vrijeme.“, izjavio je pjevač.

A njihovo vrijeme je itekako stiglo. Prije nešto više od mjesec dana došao je sinčić David - kruna njihove ljubavi. I malo je reći, prodrmao njihov svijet i emocije.

 

A post shared by Songwriter, singer, artist... (@alanhrzica) on

 “Mene su još u bolnici emocije doslovno razvalile, od njegovog dolaska, toliko mi je bilo i predivno gledati Alana koliko se emotivno rastopio.“, otkrila nam je Rikarda.

Trudnoća je prošla mirno. Iako su ovi roditelji mislili da su se dobro pripremili, početne nesigurnosti je, priznaju, ipak bilo.

“Prvi dani su bili panika, on ono zakriči a ja budim nju i nosim ga njoj, ali sad sam se već naučio. Imam tehniku da ga smirujem, pjevam mu, skaldao sam neke pjesmice za njega, uspavanke...“, rekao je Alan.

Posljednje tri godine Alan je samostalni umjetnik. To mu je pak omogućilo da više vremena provodi s obitelji. Rikarda i on vjenčali su se 2016. godine u zagrebačkoj bazilici Srca Isusova. Između njega i mlade ekonomistice 13 je godina razlike.

 

A post shared by Songwriter, singer, artist... (@alanhrzica) on

 

“Uopće se ne osjeća ta razlika i super se upotpunjujemo, ona je moj veliki savjetnik za život.“, otkrio je Alan.

Alan, osim koncerata duhovne glazbe, u molitvenoj zajednici Srce Isusovo, vodi i čak tri muške molitvene grupe. Uhvatio se u koštac s dečkima koji su imali problema s porocima, baš kao nekada on. Vodi ih prema jačoj vjeri te pomaže da se nose sa životnim padovima.

A ponovno počinje i s koncertima. I tako sve do rujna, kad se s obitelji sprema za još jedan velik događaj, krštenje malenog Davida.

Cijeli prilog pogledajte u IN magazinu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene