Al Pacino snimljen u večernjem izlasku s djevojkom Meital Dohan.

Galerija


Legenda Hollywooda, danas 79-godišnji glumac Al Pacino snimljen je kako uživa u društvu svoje 43-godišnje djevojke Meital Dohan, koju je izveo na romantičnu večeru u jedan od restorana u Los Angelesu.

Vezani članci Al Pacino Legendarni glumac samo je htio popiti kavu na miru, a onda ga je sto stvari naživciralo, paparazzi su sve zabilježili Al Pacino (Foto: Profimedia) Neočekivan odabir 78-godišnje glumačke legende: Zaljubio se u upola mlađu kolegicu?

Al je u vezi s 36 godina mlađom glumicom izraelskih korijena gotovo dvije godine, a čini se kako ljubav među njima i dalje cvate. Zanimljivo je da glumac dosad nikada nije bio oženjen, a s argentinskom glumicom Lucilom Sola, inače majkom Camile Morrone djevojke glumca Leonarda Dicparija, u vezi je bio deset godina.

Al i Lucila su prekinuli vezu 2018. godine, a nedugo nakon prekida on je počeo izlaziti s Meital. Ona je njihovu vezu službeno potvrdila u intervjuu koji je dala za jednu izraelsku televiziju u lipnju ove godine, i to u vrijeme kada je izašao njegov novi film "Once Upon a Time in Hollywood".

Bila je ovo uspješna godina za njega pa je osim te uspješnice, snimio i film "The Irishman" redatelja Martina Scorsesea. Oba filma su dobila pozitivne kritike i prema mišljenju brojnih kritičara mogli bi biti nominirani za prestižnu nagradu Oscar.

Srpska glumica koju znamo i kao policajku Almu iz hit serije, pokazala novi imidž: "Prvo šišanje nakon 10 godina"