Al Pacino pao je na crvenom tepihu BAFTA-e u Londonu.

Galerija


Legendarni holivudski glumac, 79-godišnji Al Pacino doživio je nezgodu na crvenom tepihu dodjele BAFTA-e spotaknuvši se na crvenom tepihu. Nakon toga je završio na podu, a od pada ga nije uspjela spasiti niti njegova 40-godišnja djevojka Meital Dohan.

Vezani članci Manja potrošnja ovog Crnog petka Stigli podaci o potrošnji na Crni petak: Hrvati ove godine trošili manje nego prošle Dubrovnik najpogođeniji koronakrizom - 4 Dubrovačke atrakcije puste su poput brojnih turističkih mjesta u Hrvatskoj, no cijene i dalje izazivaju pažnju javnosti

Za sve je očito bila kriva stepenica koju je Al predvidio i spotaknuo se pri samom ulazu u Royal Albert Hall, gdje je dodjela Britanske filmske nagrade i održana. Taj je trenutak sve iznenadio, no u pomoć je brzo pritrčalo osoblje i ponovno ga podiglo na noge.

Na sreću, nije se ozbiljnije ozlijedio, a da je dobro, pokazao je podigavši ruke u zrak pred zabrinutim obožavateljima i fotografima koji su nesretan trenutak uhvatili svojim kamerama.

Al je inače bio nominiran u kategoriji u kategoriji za najbolju sporednu mušku ulogu, no ta mu je nagrada izmakla iz ruku i dodijeljena je Bradu Pittu.

Nagrada za najbolji film pripala je filmu "1917", baš kao i nagrade za izvanredan britanski film, najbolju kinematografiju, najbolji produkcijski dizajn, zvuk i vizualne efekte, a njegov redatelj Sam Mendes ponio je nagradu za najbolje redatelja.

BAFTA-u za najbolju glavnu mušku ulogu odnio je Joaquin Phoenix za ulogu Jokera u istoimenom filmu, Renee Zellweger proglašena je najboljom ženskom ulogom u filmu "Judy", a Laura Dern za najbolju žensku ulogu u filmu "Marriage Story".

Maja Šuput napravila veliku promjenu na sebi na koju bi se odlučilo malo žena