Požalila je

Holivudskog šarmera nogirala 39 godina mlađa djevojka, pa otkrila bizaran razlog koji ju je natjerao na to

Meital Dohan (Foto: Profimedia) Meital Dohan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meital Dohan (Foto: Profimedia) Galerija

Oskarovac Al Pacino bio je dvije godine u vezi s glumicom Meital Dohan, a ona se opravdavala da ga je ostavila zbog velike razlike u godinama.

Glumac Al Pacino (79) prekinuo je s mlađahnom kolegicom Izraelkom Meital Dohan (40). Nagađanja o raskidu veze su počela početkom veljače kada se zvijezda “Irishmana“ na dodjeli Oscara pojavila sama.

Pogledaj i ovo Al Pacino (Foto: Profimedia) Što se dogodilo? Novom romansom iznenadio fanove, a nitko nije znao ni da je prekinuo s ovom ljepoticom

Meital je, kako piše britanski Daily Mail, objasnila da su se ona i Pacino razišli zbog velike razlike u godinama. “Teško je biti s tako starim muškarcem, makar on bio i Al Pacino. Pokušala sam to ignorirati, ali to je istina. Jaz u godinama je težak“, rekla je glumica za magazin La'isha. No navodno je Dohan ostavila Ala nakon dvije godine veze jer nije volio trošiti novac.

Naime, Izraelku su novinari upitali koje će skupe poklone pamtiti iz veze s Pacinom. “Kako mogu pristojno reći da nije volio trošiti novac?.. Jedino mi je kupio cvijeće“, ispričala je glumica. Meital je istaknula kako je ostala prijateljica s Alom i da joj je bila čast što je bila njegova djevojka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the verge of a brain freeze, want a taste?

A post shared by Meital Dohan (@meitaldohan) on

Pacino je prije Dohan bio 10 godina u vezi s argentinskom glumicom Lucilom Sola (43) čija je kći Camila Morrone (22) djevojka oskarovca Leonarda DiCaprija (45).

Al je poznat kao veliki zavodnik koji je bio u vezi s brojnim kolegicama, no nikada se nije ženio. Glumac ima sina i kćer s Beverly D'Angelo (68) koja je poznata po ulozi Ellen Griswold u komediji „Godišnji odmor snova“. Oskarovac ima i kćer s učiteljicom glume Jan Tarrant.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zoran Milanović sa suprugom Celebrity Rijetko zajedničko pojavljivanje u javnosti: Milanovićevi sinovi u prvom redu s obitelji na inauguraciji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene