tajanstvena Ingrid

Skriva je 40 godina! Aki Rahimovski otkrio zašto nikada ne pokazuje suprugu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gotovo četiri desetljeća Aki Rahimovski u sretnom je braku sa suprugom Ingrid. No, malo tko zna tko je i ona i kako uopće izgleda.

Aki Rahimovski, pjevač kultnog benda "Parni valjak", svoj privatan život jako dobro čuva od očiju javnosti. Čak u toj mjeri da ni nakon četiri desetljeća sretnog braka malo tko zapravo zna kako izgleda njegova supruga Ingrid. Ne postoji niti jedna njezina fotografija u javnosti, a zašto je to tako Aki je otkrio u nedavnom intervjuu.

Pogledaj i ovo Aki Rahimovski Bio je to veliki šok Nikad prežaljeni Aki napustio nas je zauvijek prije dvije godine, a evo i kako je glasilo njegovo pravo ime, koje rijetki znaju!

"Nitko ne zna kako izgleda moja supruga jer privatni život mora ostati privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi fotografirati i ne fotografiraju nas. Često se znalo dogoditi da u novinama izađe moja slika s drugom ženom, a ona mi kaže: „Otkad sam ja to postala plava?“, govori Aki za Blic.

Svojom samozatajnošću Ingrid je Akija potuno očarala, a on priznaje da je njihov odnos isti kao i u početku njihove veze. "Zaljubljen sam u suprugu kao i prvog dana. Ona je istrpjela najveći dio glazbenog života i ja sam joj zahvalan na tome", kaže pjevač. Unatoč tome što suprugu čuva podalje od medija, loš odnos sa sinom Kristijanom nije mogao sakriti od sedme sile.

Naime, Kristijan je svojedobno medijima priznao da od najranije dobi s ocem ima poprilično loš odnos. Nije se popravio ni kada se Kristijan odlučio baviti glazbom, naprotiv, postao je lošiji. Aki se nije previše izjasnio o ovome odnosu budući da svoj privatni život želi držati dalje od očiju javnosti, no rekao je da je Kristijan njegova krv od koje ne može pobjeći te da se cijela obitelj zna okupiti u Skopju na zajedničkim slavljima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene