Aki Rahimovski komentirao je nastup Mattea Cetinskog, pobjednika četvrte epizode 'Tvoje lice zvuči poznato'.


Jednom riječju - fenomenalno! Tako bi se mogla opisati jučerašnja izvedba genijalnog Mattea Cetinskog koji je i više nego uspješno utjelovio Akija Rahimovskog. Nevjerojatna tranformacija osigurala mu je pobjedu u četvrtoj sezoni glazbeno zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Vezani članci Slika nije dostupna "SVE SMO PREŽIVJELI" Prebrodili ranojutarnje ustajanje, savladali ego i završili u finalu! Slika nije dostupna Kako je Matteo Cetinski razveselio klince iz Gospića

Iako legendarni Aki Rahimovski nije uspio odgledati njegov nastup jer je bio na služebnom putu, na temlelju onog što su mu prijatelji prepričali, Aki je uspio prokomentirari uspješnu transformaciju Mattea Cetinskog. ''To je dobro napravio. Drago mi je da ti izvođači uzimaju mene kao primjer. Laska mi. A pogotovo Matteo." Aki je dodao kako ne sumnja da Matteo može ići dalje, odnosno, da ne sumnja u  njegovu pobjedu u daljnim emisijama.

OVDJE pogledajte kako je Marko Perković Thompson komentirao nastup Ane Maras u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Matteo je otpjevao čak dvije pjesme Parnog valjka. Nakon laganog uvoda uz pjesmu ''Jesen u meni'' , Cetinski je okrenuo ploču i unio nevjerojatnu energiju pjesmom ''Lutka za bal''. Publiku i žiri digao je na noge, a žiri nije skrivao oduševljenje. Sjajnu glumu i način pjevanja komentirala je i Sandra Bagarić. ''Kad si počeo pjevat, nema Mattea. Tonski si ga skinuo. Fenomenalno. Mrak!'', kazala je Sandra.

Pjevačica Indira Levak pozvala je Mattea na povratak glazbenoj sceni. "Glazbena scena vapi za Matteom i mislim da je krajnje vrijeme da se vratiš pjevačkim vodama!", zaključila je Indira.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.