Novi Robocop

'Zbog 16 kila teškog odijela osjećao sam se poput diva'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joel Kinnaman entuzijastično je prihvatio ulogu jednog od najpoznatijih policajaca na svijetu – Robocopa. On je i naš odabir za rubriku FILM utorkom.

Nositi odijelo Robocopa sa sobom nosi i breme neudobnosti, a jedna od njih svakako je i činjenica što je sam glumac tijekom snimanja izjavio da se 'osjeća poput diva'. Joel Kinnaman je već sam po sebi visok 188 centimetara, a dok je tijekom snimanja zahtjevnih akcijskih sekvenci nosio Robocop odijelo njegova visina bila je još izraženija.

Pogledaj i ovo showbuzz Postoji li autor uopće? Istražuje nestanak bivše djevojke - Tu se tek priča počinje komplicirati!

Remake filmskog klasika... RoboCop se vraća!

'Svakoga dana trošili smo otprilike pola sata na stavljanje odijela na moje tijelo, a neki odvojeni dijelovi koji nisu sastavni dio odijela morali su biti umetnuti naknadno. Zbog svega toga moji pokreti u odijelu su bili potpuno drugačiji od normalnih. I premda moram priznati da je bilo pomalo neudobno – zbog toga što je težilo gotovo 16 kilograma – brzo sam se na njega navikao. Nošenje odijela postala je svakodnevna stavka, realnost', izjavljuje Joel Kinnaman, široj publici vjerojatno najpoznatiji po ulozi detektiva Stephena Holdera u američkoj verziji serije 'Ubojstvo' (The Killing).

Akcijski spektakl 'Robocop' režirao je Jose Padilha koji je 2008. godine osvojio nagradu za najbolji film na filmskom festivalu u Berlinu (Elitna postrojba). Uz Joela Kinnamana u glavnim ulogama u novoj verziji Robocopa pojavljuju se Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Michael Keaton, Jackie Earle Haley i Abbie Cornish.

U domaća kina film 'Robocop' stiže već 6. veljače – punih tjedan dana nego što će ga imati priliku vidjeti publika u SAD-u. Do tada možemo uživati u traileru za film!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene