Novi film

'Robocop' stiže u kina - imamo dobitnike za OYO Night!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čak punih tjedan dana prije nego što će ga imati prilike vidjeti stanovnici SAD-a, akcijski super-hit 'Robocop' zaigrat će u Hrvatskoj!

Već od četvrtka, 6. veljače novi film redatelja Josea Padilhe započeti će se prikazivati u domaćim kinima, IMAX-u i 4DX kinu. Ovom prilikom, ekskluzivno na portalu dnevnik.hr, donosimo vam prvu dostupnu scenu iz filma „Robocop“ – remakeu istoimenog klasika iz 80-ih godina prošlog stoljeća.

Pogledaj i ovo showbuzz Stvarno nepotrebno NI DO KOLJENA ORIGINALIMA 5 filmova kojima nije bio potreban remake

Remake filmskog klasika... RoboCop se vraća!

Želiš na premijeru? Cineplexx i OYO organiziraju OYO Night te dijeli poklone za svakog posjetitelja koji dođe na premijeru. Zašto želite gledati Robocopa pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr s imenom, prezimenom i mjestom gdje želite gledati film (Zagreb i Split) i osvojite 10x2 karte.

Imamo dobitnike: 

Zagreb
Hrvoje Batrnek
Iva Gašparović Malarić
Željko Mičuga
Igor Šubarić
Martina Povalec

Split
Nikša Tironi
Daniela Batinović
Nina Kačunko
Neno Šundov
Josip Malenica

Radnja filma odvija se 2028. godine, a multinacionalni konglomerat OmniCorp nalazi se u centru robotske tehnologije. Njihovi dronovi pobjeđuju u američkim ratovima diljem svijeta, a sada bi tvrtka željela ovu tehnologiju dovesti i na domaći teren. Alex Murphy je suprug, otac i dobar policajac koji čini sve što je u njegovoj moći kako bi se suprotstavio kriminalu i korupciji u Detroitu. Nakon što je kritično ozlijeđen na dužnosti, tvrtka OmniCorp uz pomoć svoje nevjerojatne robotske znanosti spašava Alexov život. On se potom vraća na ulice svog voljenog grada s novim nevjerojatnim mogućnostima, ali i s problemima s kojima se normalan čovjek nikada ranije nije morao susresti...

Film „Robocop“ režirao je Jose Padilha, široj publici vjerojatno najpoznatiji po remek-djelu „Elitna postrojba“ za koji je 2008. godine nagrađen na filmskom festivalu u Berlinu. U glavnoj ulozi pojavljuje se Joel Kinnaman, najpoznatiji po ulozi detektiva Stephena Holdera u američkoj verziji televizijske serije „Ubojstvo“ („The Killing“). Uz Kinnamana glavne uloge u filmu ostvarili su Michael Keaton, Gary Oldman, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley i Samuel L. Jackson.

Akcijski super-hit „Robocop“ u domaća kina stiže 6. veljače!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene