Ahu Jagtu, koja u seriji Tuđi život, koju gledatelji imaju priliku pratiti na Novoj TV glumi odvjetnicu Džandan.


Kako napreduje snimanje serije Tuđi život?

'Snimanje dobro napreduje. Više je pozornosti posvećeno i ostalim likovima pa će gledatelji tako imati priliku vidjeti Džandaninu životnu priču. Kako će se serija razvijati, tako će postajati sve dinamičnija i puna intriga i dramatičnih trenutaka'.

Koliko sati na tjedan provodite na snimanju?

Vezani članci Slika nije dostupna Zbog njega su milijuni uz TV ekrane: Miljenik žena otkrio kakve djevojke voli Slika nije dostupna Kolega iz serije joj je vjenčani kum! Sinem se udala nakon dva mjeseca veze!

'To ovisi o scenariju pojedine epizode. Početak i trajanje snimanja često ovise o mjestu na kojem se serija snima. Katkad ne možemo sve scene snimiti u jednom danu pa snimanje epizode traje dva, a katkada i tri dana'.

Seriji ste se priključili u gostujućoj ulozi, a sad igrate jednu od glavnih uloga. Kako je došlo do toga?

'Brzo sam se priključila seriji i nisam znala da će moja uloga toliko trajati. U pojedinim epizodama serije sve se vrti oko Džandan. Neprestano se trudim obogatiti lik koji glumim'.

Jeste li po ičemu slični Džandan?

'Džandan je vrlo jaka. I ja sebe vidim kao takvu. Međutim, ona je vrlo stroga i egoistična, a to nisu moje osobine'.

Jeste li samokritični?

'Vrlo sam samokritična. Događa se da mislim da neke stvari mogu bolje odglumiti. Nikad u potpunosti nisam zadovoljna svojom izvedbom. Među glumcima je uvriježeno mišljenje da glumci koji su pretjerano zadovoljni svojim glumom nisu dobri glumci. Tako je bilo i kad sam radila kao model. Ja sam perfekcionist'.

Tri godine niste glumili u serijama. Na male ekrane vratili ste se ulogom u serijiTuđi život. Biste li mogli reći da je to prekretnica u vašoj karijeri?

'Glumački poziv povezan je s osobnim razvojem. Tri godine ništa nisam radila. Sretna sam što sam dio ovog projekta. Ne mislim da je to prekretnica u mojoj karijeri. I dalje se trudim razvijati'.

23 godine radili ste kao model. Nedostaje li vam to?

'I dalje povremeno radim kao model, iako više ne nosim revije. To me jako veseli'.

Je li vam bilo draže raditi kao model ili vam je draža gluma?

'Prošlo je puno vremena otkako sam počela raditi kao model. Prije deset godina željela sam se okrenuti glumi. Sudjelovala sam u brojnim radionicama. I gluma i rad kao model imaju posebno mjesto u mome životu'.

 

A photo posted by Ahu Yagtu (@ahuyagtu) on